17

анонимен

преди 1 година

ако там хората са на норма, значи тия шопари са безмозъчни , т ъ пи, гнусни, фа ш сти

16

Samo minavam

преди 1 година

Кондиката е друга. Сега ще започнат да вадят от кладенец, чешмяна вода и после, хоп, нов Другар го купил. Става въпрос, за много пари и Другарите, точат зъби.

15

Шишо

преди 1 година

Остана ли изобщо цех на Арсенал, който не е гърмял? Явно не влагат пари в обучение, оборудване, условия на безопасен труд, облекчени условия на работа за работниците. Събират периодично хора и им налагат норми и безумни смени на работа. Ако има хора работещи в Арсенал да напишат какви са проблемите там.

14

Анонимен

преди 1 година

Като убиваш руски деца трябва да си готов да платиш цена

13

Бай Онзи

преди 1 година

Пусти боеприпаси за тъпата Украйна! Крайно време е Путин да пусне тактическите ядрени ракети и да приключва с тая измислена държава.

12

Всякакви теории за

преди 1 година

саботаж са неоснователни. Припомням, че преди години имаше подобен случай, където обаче ставаше въпрос за разглобяване/деактивиране на експлозиви. В последствие се изясни, че работниците в цеха били на норма. Кой олифрен е поставил норма при работа с експлозиви?! Не е ясно и тук какъв е "бизнес модела" и дали няма да се стигне до точно същото заключение... разбира се, на много по-късен етап и ще бъде споменато в пет изречения измежду катастрофите в сутрешната новинарска емисия...

11

Teнгри кан

преди 1 година

Вече сме на фронта във войната с Русия;)))

10

жалко

преди 1 година

Съболезнования на близките на жертвите...

9

Анонимен

преди 1 година

Щом жертвите имат дълъг професионален стаж това предполага,че са имали и по-висока професионална квалификация,че да се отнасят немарливо с професионалните си задължения и с живота на другите си колеги и със своя живот заради който са избрали таз професия да се издържат и семейства да поддържат чрез труд и то отговорен,което значи,че в цеха сякаш е влязъл някой мърляч или го било шубе от такива инциденти щот шубето е голям страх и най-вероятно нещо скришом е подхвърлил щом още няма и хора от цеха

8

Анонимен

преди 1 година

Ужас ! Сега ще започнат да внасят роби от Африка по стар американси обичай . След като избиеш местните разбира се

7

Анонимен

преди 1 година

Руска диверсия. Подпомагана от руските шпиони в България.

6

Анонимен

преди 1 година

И тримата с дълъг стаж, намирисва на саботаж.

5

Анонимен

преди 1 година

То пък един цех - стара едноетажна сграда, гредоред, прилича на обор. Видях снимката в 24 часа. Явно собствениците на Арсенал нищо не поддържат и не обновяват, всичко си е както е било построено навремето. Явно ги интересуват само печалбата и експлоатацията на работниците.

4

Пл

преди 1 година

До 1-пии си лекарствата и не се обаждай

3

Ливърпул

преди 1 година

Някой си печелят милиончета и си хрупат рукола, а други излитат във въздуха.

2

тъжно

преди 1 година

Горките хора. Отишли там за едната мизерна заплата, платили с живота си. Светла им памет!

1

Анонимен

преди 1 година

Да не са приготвяли фойерверки за изборната победа на бай чекмеджан домуссуджук алтън кюлчан и нещо да се е объркало. Като излизаше от ареста пак със заря го посрещаха.