15

баба мара

преди 1 година

млякото е осн храна за пенсионерите защото нямаме зъби сега е над 3 лв литъри 1.50 лв кофичка к мляко сиренето го заменихме с извара която е само водамасло кашкавал яица вече са на непоносими цени само едно от лекарствата мипо здр каса е намаляло с 13 лева

14

Анонимен

преди 1 година

А как живеят младите? А ? Бягат и или в по-голя град или в друга държава. Стига сме плакали за възрастните, 50 % от младите живеят по-зле от тях. Хайде стига демагогия.

13

да допълня

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Освен това на много от тях им върнаха земи и имоти,които те продадоха.Също така много от тях в държавните служби продължават да работят и да вземат и пенсия и заплата.Затова бягат младите в чужбина.

12

Анонимен

преди 1 година

Пенсионен фонд НЯМА, всичко се открадва/разпределя моментално.Неотдавна пенсионният фонд на Япония (400 млрд USD) изчезна. Направили неудачна "инвестиция", рабираш ли...Всичко дет влиза в хазната се изпарява, безотчетно разбира се, а то дори и да е отчетно, същият к-р, все ще го нагодят.

11

Анонимен

преди 1 година

тези хора са работили и платили на пен.фонд.имат право ла им се увеличи пенсията аз имам 14год. стаж и 2 г52дни казарма казармата него признава работих неми дадоха договор бях принуден да работя без трудов договор и сега пенсия за мен нема следващата година навършвам 65 год.не знам да ли ще ми платят нещо

10

Кирилка Петкова

преди 1 година

Жена ми Асенка печаташе пари да ви залъгва, при положение че цените в същото време се увеличиха още повече!

9

Анонимен

преди 1 година

2, така е, ама с тази съществена разлика, че внасяното през годините е ошуквано на секундата. На практика пенсионен фонд няма, няма и да има...

8

Анонимен

преди 1 година

До До 5............. Борисов не знам какво е откраднал, не ми е предоставял фактури. Но доста остави на Киро и &, и те го признаха.

7

Анонимен

преди 1 година

Прави сте, че са работили, но част от тях, друга с големи пенсии са си барали да не казвам какво и са срещнали по кснцеларийки и 1 лев не са платили, всичко държавата им е плащала и сега и големи пенсии. Та не е много ок системата.

6

До 5

преди 1 година

Борисов за 12 години еднолично управление открадна над 40 млрд евро. Нормално е Държавата да е счупена.

5

До 3

преди 1 година

Не забравяй че пенсионерите същи са работили. Някои пи повече от 40 години. И са им удържали всеки месец почти по 30% от заплатата.

4

До Анонимен 3

преди 1 година

Мръдването нагоре със 100 лева е съмнително, не на всички ще мръднат пенсиите. Но за заплатите си прав, крайно време е да ги оправят. Само че Борисов каза, че ПП искали да са опозиция, щото знаели какво са оставили - счупена държава според него. та, да видим.......

3

Анонимен

преди 1 година

Ами ще им помагат внуците. Нали са АйТи та и вземат по 6К

2

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия пенсии, от този месец средно 100 лева са нагоре чисто. Заплатите не са мръднали с години. Само за пенсии говорят.

1

СПОРЕД МЕН,

преди 1 година

Трябва веднъж завинаги да се проумее от незнаещите. Пенсиите не са подаяние, дадено от държавата. Пенсиите са от нашите пари, които сме внасяли всеки месец през трудовия ни стаж. Това са заслужени от нас пари.