22

Алооо

преди 1 година

Гола вода сме по всички показатели и точки. Нито имаме политици, нито икономика, нито армия, нито технологии, нито научен капацитет. Ние сме подл.ги само това можем да предложим, да сме слуги на консуматорите и колонизаторите. Нас не ни броят за живи нито евроджендърския съюз, нито нато, пък камо ли сащ. България, ще изгори първа при всички положения.

21

Истинският

преди 1 година

Това че трябва да вземеш страна са *** и стари *** разбирания. Не е геройство да се хвърлиш в огъня за някаква безмислена кауза само защото някой ще те потупа по рамото и ще ти каже браво. Хайде стига с тези манипулационни специалисти и статии Ако някой има желание да взима страна вдаден конфликт който не е наш проблем да взима автомата и да заминава на бойното поле без да дава акъл на другите какво трябва да правят. България е в това критично състояние от такива умници като този.

20

Кой какъв е

преди 1 година

"Никой не уважава тези, които са никаквици". Напротив, никой не уважава сателитите. Уважават тези, които имат, и могат да отстояват своя национален интерес. Да вземаме пример от Турция. Член на НАТО но поддържа добри отношения и с Русия. И само печели от това. Може ли Туеция да бъде посредник в конфликта? Може и го прави. А ние можем ли? Не, защото всички знаят, че сме само сателит.

19

Малко за политика

преди 1 година

България е там, където винаги е била от 1300 години. Водили сме много войни, но най-много сме можели да спечелим ако не сме участвали там, където са искали да ни използват.

18

вида

преди 1 година

Не разбирам защо трябва да вземаме страна в конфликт, който не е наш? Всички, които искат да вземем страна всъщност ни упрекват, че не сме на тяхната позиция. Къде бяха, когато се бомбардираше съседна Югославия или когато се обстрелваха Луганска и Донецка част от 2014г.? Защо не сме толкова ангажирани например с конфликта в Сирия, Йемен? Тези, които много искат да вземем участие ги моля да отидат в Украйна и да вземат участие като са толкова ангажирани, но без да въвличат страната ни.

17

Анонимен

преди 1 година

Къде е България в откритата геополитическа игра? - отговор: в ануса на САЩ.

16

Бай Дрън

преди 1 година

21, таман и аз щях да попитам това. Не ми стана ясно и защо трябва да подкрепяме Украйна за НАТО. Там доколкото знам, няма единодушие. Коя страна трябва да вземем там? Казваме, България взела грешната страна ВСВ. Нима? Ако бе взела другата страна, дали експерта щеше да бъде роден д ес, както и всички други, дето днес лаем? Щом сме родени и историята е помогнала за това, значи сме на ПРАВИЛНАТА СТРАНА. След ВСВ България запазва територии. Южна Добруджа е в България. Това грешната страна ли е?

15

Реалист

преди 1 година

Накратко - българите са разделени по равно между русофоби и русофили. Няма нужда някой си Швестарек да ни го казва сназидалния тон неопеднералите..

14

Аз не съм умен, но

преди 1 година

я да кажат писачите в коментарите как виждат решението на конфликта в Украйна, щом са толкова умни. Без идеологически предразсъдъци, (ако може) и без разводняване на темата. С няколко думи.

13

Къде е

преди 1 година

България въобще юом българите нямат вече национлано самочувствие?

12

Щирлиц

преди 1 година

България има стабилна политическа позиция,благодарение на мъдрото управление на американския й губернатор.

11

Анонимен

преди 1 година

Страшен гений, май беше от свитата на Шкембе Воевода.

10

Анонимен

преди 1 година

Неутралитет до дупка. Няма да допуснем НАТО да ни замеси във война с Русия.

9

Анонимен

преди 1 година

Експерта да хваща влака и за Киев ,да покаже че е мъж . Много си младо бе баце ,ако ти дадат пушка ще я хванеш обратно,ама нали от топлото студио акъл и разум всеки може да дава .Я покажи , дай личен пример.При 99%според социолозите подкрепа за Русия,той тръгнал срещу хората.Айде къш

8

Анонимен

преди 1 година

Борисоф е най добрия европейски политик.Плати си спокойствие като плати Три милиарда на Путин.Другите като не дават сега да берат гайлето на Путин.

7

Анонимен

преди 1 година

На България винаги са й липсвали тoпки

6

Прод промяната

преди 1 година

Бьлгария вместо балансьор между изтока и запада се превьрна в последна дупка на кавала

5

Анонимен

преди 1 година

Благодаруние на лизача та руски зад ници Резидента , България е на дъното заедно с Русия.Нали Хвърчилков трябваше да връща ресто на Решетников. Та значи - Рапорт даден , рапорт приет.А в това време за ужас на Руменчо, Украйна громи РуZия по всички фронтове.

4

Анонимен

преди 1 година

Аз това лято погледнах къде е България.На Черно море и по Гръцките острови Много добре си прекарват.

3

Анонимен

преди 1 година

Ами попитайте международнику Борисуф