11

Стига с Д. Атанасов

преди 1 година

Баща му е бил Българин, майка му Ирландка. Роден е в Щатите и там е живял. Прекарал е не повече от 2 седмици в България през живота си. Какъв Българин е тогава? Да не говорим че не е изобретил първия компютър, а само е един от хората допринесли за изобретяването на принципа по който работят компютрите.

10

Кур

преди 1 година

Кой е този Румен ?

9

1

преди 1 година

До 14: Джон Атанасов е измислица на БКП да има какво да дрънкат. Атанасов не е виждал България през живота си. А какви са били майка и бащата не е от значение а образованието което е получил и реализацията на това образование в държавата. Ние сме имали малък период от време в нашата страна да имаме качествено образование но за много кратък период. Световни войни и комунизъм. И все пак това не е оправдание от миналото за бъдещето. Ние нямаме бъдеще заради непукизма на хората.

8

Анонимен

преди 1 година

Рундьо бърза да раздава награди и грамоти, защото вижда че хората са му набрали и искат да му бият шута за некадърност. Първанов ги правеше същите неща 10 години. Явно са на инструктаж от партията "майка" какво да правят, ако нещата се объркат..

7

Анонимен

преди 1 година

Значи някакъв полу-идиоT написал некакво програмче за скрейпване на профили от социални мрежи и корумпираният военен кухоглавец му дал награда "Джон Атанасов". Евалла! Партийци, корумпета и подмазвачи.

6

Анонимен

преди 1 година

Ще кажа на мама.

5

1

преди 1 година

Каква е тази награда "Джон Атанасов"? Питам за един приятел от Англия. Че нещо не го намерил като българин а американски гражданин роден в Hamilton Ney York. John Vincent Atanasoff, was an American physicist and inventor from mixed Bulgarian-Irish origin, best known for being credited with inventing the first electronic digital computer. Та ми вика: Сега разбирам защо си избягал от България. То пълно с полуграмотни хора. Даже и наградата им е на някой американски гражданин с български баща.

4

Анонимен

преди 1 година

това виц ли е?

3

Анонимен

преди 1 година

чорап-каскет какво рязбира от компютри?

2

Анонимен

преди 1 година

Следващата награда от Радев ще е за Кирчо Джон Три Волта, който съсипа България, нали му е ментор?

1

Анонимен

преди 1 година

Това е гати и смеха с тоя Джон Атанасов. Нито е роден в България нито я е виждал но бил създал компютъра. До това води комунизма до идиотизъм.