7

Анонимен

преди 1 година

До Майстора И малко по-нагоре .... мироопазващите сили на ООН вкарали холерата докато се борели с последиците от земетресението. Моля ООН да спре да помага, а СЗО да се тревожи по-малко!

6

Анонимен

преди 1 година

Хаити не се инжектираха с експерименталните терапии и нямат проблеми с ковидизмишльотината, за разлика от съседната на тях Доминиканска република. Затова сега ООН ще им сипе двойна порция холера в реките. Като не слушкат и не се инжектират.

5

Майстора

преди 1 година

"Първите вирусни инфекции са открити около река Артибонит, където мироопазващите сили на ООН са изхвърлили фекалии" - каквото и да става, винаги тръгва от ОЧЗтата! Дали ще е полиомиелит, тръгнал от "ваксините" на СЗО, дали ще е от фекалии на ООН, дали ще е от лаборатории, "изследващи" вируси, все тия са в дъното!

4

ww

преди 1 година

тези нещастни хорица ги ограби демократката хилари,тя събра помощи чрез фондацията и уж да помага на тези нещастници инакрав си прибра паричките а тези духат супата ето такива са хората борещи се за демокрацията по света

3

Са*та*ня*ги,

преди 1 година

какво стана с маймунската шарка и подвида на подвида на подвида на подвида на ОМакрона?!? Бай Дрън ви го сложи : вика край на пЛандемията и няма папу, а?!? Мястото ви е в концлагерите, шзо-ко*ви*да*ри!Айде,пак изтрийте коментара, че не е полит-коректен...

2

Хаха

преди 1 година

Викайте витанката на помощ - да остойности и чартиса тази "възможност", че така много неясно и несериозно звучи

1

То и в Крим нарастна

преди 1 година

след като Укронацистите извършиха престъпление срещу човечеството и оставиха без вода за 8 години 2.5 милиона жители на Крим. Ко за награда сега щеши да им дават Нобелова награда за мир.