130

ПроСоТо

преди 1 година

до анонимен:..-"Б Б" САМ изгради имиджа си на мафиот и престъпник ...САМ се дефинира като "Събирателно име на ъндърграунда"..Така че която и мръсотийкада разровиш,смело можеш да споменеш "великите" инициали..

129

Анонимен

преди 1 година

Корнелия съвсем заприлича на намусена и кесела лелка зарзаватчийка от пазара.

128

Ей!

преди 1 година

Няма да закачате Корнелия, че ще дойда да ви нашляпам по задниците!

127

Анонимен

преди 1 година

Нали нейният Киро е пуснал сигнал до прокуратурата? Какво общо има ББ тука? Или по принцип той е виновен за всичко?

126

мунчо

преди 1 година

Много ми е интересно, когато получи призовка от Прокуратурата за процента от оръжейните сделки, които са преведени в оффшорки на нейни хора и са в размер на над 250 000 000 ?, как ще се държи, за стола или за оградата на парапетА?!!??

125

ПроСоТо

преди 1 година

м/у другото,само заради темата,под ударите на "прокуратурата" може да попадне ВСЕКИ !!!..ВСЕКИ !..Аз не следя "изтънко" тоя случай,но Каскетните поданици обявиха ли "Обоснованото ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ",че е налице извършено от Нинова престъпление?..Питам сериозно...И нещо друго,което се подминава,а то е ФАТАЛНО:..-Текста в НК,че "прокурора" действа.."ПО ВЪТРЕШНО УБЕЖДЕНИЕ" !!!!!!.-.Нема факти,нема доказателства..Има "вътрешно убеждение",а то,както знаем,поне на наша територия означава "ВЪНШНА ЗАВИСИМОСТ

124

ПроСоТо

преди 1 година

До Лойко...ами той Лойко вдигна целия свят по тревога бе,що са праиш на отстрелян?..Че чак и ЕК включи в крясъците си..Може ли Ниновица да надвика хорът на мажоретния сикаджия ?

123

Лойко

преди 1 година

Когато арестуваха Бойко и го викаха в ДАНС и Прокуратурата не чухме нищо от Нинова.Защо занимава сега цяла България със себе си?

122

Анонимен

преди 1 година

До Кориверно че вие от махалата нямате образование и правна култура ама....арест на лице с дипломатически имунитет....лъхането на лепило не му ли мина модата.... я ходи си пусни как бат рамбо бута ми-28 с лъка и се успокой...

121

Кори

преди 1 година

На Митрофанова и Нинова ,белезниците; в мазето на участъка; "интензивен" разпит и като гълъбички ще загукат. На два гласа. Всичко ще си изпеят. Хайде, пък да видим Путин какво ще направи.

120

На някой

преди 1 година

ВИП-персони рекламата е да се събличат голи!?!А на родните ни политици пиарът е да ги разхождат с белезници!?!Както те самите обичат да казват,че нямало лоша реклама!?!

119

ПроСоТо

преди 1 година

"От стара коза яре" е кака ви Корни...Тя знае,че ако отиде доброволно,реакцията ще е една,но ако я отведат с пранги на ръцете,ще избухне бомба..Мутрьо заради една разходка С РЪЦЕ В ДЖОБОВЕТЕ подпали света,та чак и ЕК занимава,а ако има насилие от страна на "прокуратурата",представяте ли си Корни как ще запищи?...Абе с една дума:..-ЩУРОТИИ!.."Сичко прокуратурата фтасала,само с Корни са не зафанала"..

118

ъхъ

преди 1 година

Що бе? Значи можеше оная клета женица - кметицата на Младост да я разкарват с белезниците като мечка из София, а Корни не може. Нали тя се праскаше, че законът е за всички. Я, й ги нахлузвайте белезници и да я видим каква героиня - лъжкиня е.

117

Сигнал

преди 1 година

Що на европейските институции, ще пишеш! Пиши на Болший театър, путин, песков, а и на Евразийската общност.... Там пиши...

116

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 124 Когато видиш Масларова и Станишев в затвора,виждал ли си куманистин у затвора?От ЕС народни пенсии са им обещали .

115

ПроСоТо

преди 1 година

а на тия,които я обвиняват в неспазване на закона,ще припомня:..-В закона е предвидена такава ситуация-призования да откаже да се яви..Тогава издават заповед за принудително довеждане...Така че нищо не е нарушила Ниновица с отказа си за отиде на разпит..Но това определено ще бъде използвано в нейна вреда при евентуални последващи следствени действия и обвинения..Но мисля че е "кьор фишек"..Просто "Мутрата отвръща на удара".."ЕНТА СЕРИЯ"..

114

Анонимен

преди 1 година

Ами Баце със златните кюлчета кога ще го видим в съда и после в затвора????

113

Анонимен

преди 1 година

А крадците от ГЕРБ кога ще видим в затвора????

112

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Каскет Гешеф,ако не отиде...лично да...арестува Нинова,за отказ да се подчини и яви на разпит,не го признавам за гл.прокурор. Да си взема...каскета и да се маха.

111

Анонимен

преди 1 година

Всички сте за затвора,изедници