6

Риж Чехльо

преди 1 година

На чехльото ич не му пука какво мислят за него ...Той е взел 20 милиона авансово плащане за все още неиздадените си "мемоари". Задължително е да напълни книгата с пикантни истории, лъжи,полулъжи и скандални факти... Американските му читатели това очакват от него. Иначе кой ще си купи нещо дето няма "тайни" за които тия болни мозъци Са си фантазирали толкова време ... Ако книгата е скучна ... няма кой да си я купи. А на ХаритУ му трябват пари ... много пари .... Щото МегитУ ХАРЧИ МНООООООООООГО.

5

Анонимен

преди 1 година

Работническата класа или е революционна, или не е нищо.

4

Анонимен

преди 1 година

Борбата за освобождение на работническата класа означава борба не за класови привилегии и монопол, а за равни права и задължения и за унищожение на всякакво класово господство

3

t666

преди 1 година

Когато някой от прислугата си намери прислуга.....

2

Влади

преди 1 година

Синът на коняря си е син на коняря. Той не е кралски син и не е част от семейството, респ. квартеронтката може да бъде прислужница, но не и част от семейството. Естествен подбор, още англичанинът Дарвин го е доказал.

1

Анонимен

преди 1 година

Така е като си вземаш някаква недотепана жена. Жалко, че някаква мръхла диктува нейното виждане, а тоя лянтяй я следва, явно и той не е достоен да е в кралския двор. Нали се измъкнаха от там, какво повече искат, явно тази иска пари, но без да спазва правила. Англичаните трябва да ги натрият без право дори на едно пени.