11

ПроСоТо

преди 1 година

от всички ненаучни и фантасмагористични "конспирации",така наречената "астрология" държи палмата на смешното първенство...Планетите МОГАТ да оказват някакво гравитационно влияние,но НА ЦЯЛАТА Земя !...Те НЕ могат да оказват каквото и да било влияние върху СЪБИТИЯТА на Земята !...Да не говорим,че е просто безумие да се твърди за някакво.."СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ върху България"!..Влияние оказват ей такива безсрамни заигравки с невежеството и суеверието на хората..

10

Тенгри кан

преди 1 година

Мещата трябва да се гледат по българският календар! Идва лека-полека, Годината на Заека - Дванш или Давшан. Наистина, в нея ще има развиделина по терзаещите електората въпроси. Дванш е алпа на дипломацията, на висшата дипломация, той е онзи скрит аспект на Шегор и Бури, който в предните години, нямаше как да получи външна манифестация, но годината Бури Барс, която е една доста трудна, но велика година, премахва отрицателните аспекти на Дванш, позиционирайки го именно в дипломацията.

9

Анонимен

преди 1 година

Както се казва, обожавам да чета хороскопи! Това е единственото място, където имам и пари, и здраве, и пътешествия, и любовни отношения!Вярвайте им колкото си искате!

8

Анонимен

преди 1 година

Ако жената познае по-добре от политолозите накуп, Нострадамус ще стане Парижката Св. Богородица и Макарон ще бъде сварен на клада, както му се полага.Звездите мо го говорят...

7

Анонимен

преди 1 година

Що за глуппости? Какви са тия бабини деветини от 11 век?

6

Анонимен

преди 1 година

Това Алена го пише от месеци. Ама, кражбите, измамите и нарушаването на Конституцията са присъщи на некадърниците.

5

Анонимен

преди 1 година

Много по-лошо от ретрограден Меркурий е Меккурей.

4

бои

преди 1 година

никога

3

на

преди 1 година

тая парцалана звездите и говорят нима кви сбогом

2

gg

преди 1 година

много стрес, много конфликти и ограничения до края на февруари - няма нужда от астрология за такава прогноза :-D достатъчно е човек да погледне новините

1

Грую

преди 1 година

Ще хвана една ретроградна тояга и бой по всички астролози, бой!