35

Анонимен

преди 1 година

Ако ще се правите на зрители в този парламент, избирателят ще ви извърхли извън салона в следващия. Много "театрални" критици се навъдиха в политиката, ще вземат хляба на истинските.

34

Цъ

преди 1 година

Ако РР не беше направил ГРЕШКАТА да лансира Киро и Асен в служебното си, сега щеше да е съвсем друго. Вече щяхме да усвояваме европейските фондове. А сега - НУЛА. НИЩО НЕ ВЗЕМАМЕ, НО ДАВАМЕ. СПОНСОРИРАМЕ ЕС.

33

999

преди 1 година

Дрън дрън дрън...та пляс! Дрън дрън дрън...ние сме важните!!! Дрън дрън дрън...вие ходете на май....ната си! Дилетанти та дрънкат!

32

Тия

преди 1 година

Из.раха акито, сега друг да им го бърше! Пфу!

31

О хо хо

преди 1 година

МНОГО ВИ Е ГОЛЯМО ЕГОТО!!! КОРУПЦИЯТА НЕ Е ЗАПАЗЕНА МАРКА НА ЕДНА ПАРТИЯ. ТЯ Е ВСЕОБЩ МОДЕЛ НА ПОВЕДЕНИЕ И ДОСТА ОТ ВАС САМИТЕ СТЕ КОРУМПИРАНИ. ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО БЕЗ РОЗОВИТЕ ОЧИЛА.

30

Вольо Болен

преди 1 година

Из-ви-ни се бе!

29

Анонимен

преди 1 година

Късно е, либе, за китка.

28

Анонимен

преди 1 година

ПП си измиват ръцете с "конструктивна опозиция". Т.е. ще люпят семки от първия ред, ще бездействат и само ще критикуват тия, дето ще работят. Много умно, няма що!

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28 Надъхан, гербавите ли ви свалиха правителството? ИТН беше. Били ви плюли?? Ами вие направо ги чегъртахте.Кво очаквате в отговор - да ви се кланят? Това, че сте некадърни, е вярно и има доказателства пред целокупния народ. Никой не търси ПП за подкрепа - народът, т.е. вашият работодател, иска правителство най-после. Иска го и от Герб и от ПП. Омръзнаха му тъите игрички на стражари и апаши, кукли и парцалки. С чегъртане не се стига доникъде - справка: Манолова и Слави Трифонов.

26

Ни

преди 1 година

Явно като не могат да се коалират с Нинова , не щат с никого ....

25

Анонимен

преди 1 година

Гербави, не се поколебахте и свалихте правителството в най-тежкия момент и решихте, че избори са нужни. Плюхте 7 месеца, колко са некомпетентни от ПП, а сега ги търсите за подкрепа, защото момента бил труден и трябвало да бъдат национално отговорни. А вие защо не бяхте?! Защо сега сте готови да управлявате с така наречените от вас некадърници?! Управлявайте с партиите, с които свалиха правителството, така е логично - сваляш някого и предлагаш по-добро.

24

ДОВЪРШЕНИ СМЕ

преди 1 година

С МАШИНИТЕ НА МАДУРО ИЗБРАХМЕ ПАК ТИЯ ПОЧТЕНИТЕ И ТЕ ИДВАЛИ ДА СИ ДОВЪРШАТ РАБОТАТА ДЕМЕК ДА НИ ДОВЪРШАТ- ИНФЛАЦИЯ ХРАНИ 40% КАКВО КАТО В ВЕНЕЦУЕЛА НИ ШИ НИ НАРЕДЯТ. НЕКА ПОЗНАЯ КОЙ ЩЕ БЪДЕ С ТЯХ- БСП- А ТЕ ЩЕ НИ ДОВЪРШАТ- ПОВЯРВАЙТЕ И СКОРО В ЕВРАЗИЯ.

23

червената пр***ня

преди 1 година

кисело пъ...рдя...герб за теб бок....лу...к

22

Анонимен

преди 1 година

Значи инатът ви, наречен на ваш език "принципи", ви пречи да работите с другите за излизане на България .от кризата? Държите се обидено, че не сте първа сила? Ами това ви е таванът. Все по-надолу ще падате. Не ви е виновен Герб за собствените издънки и безсмисления реваншизъм чрез плашилото Рашков. Къде са коалицинните ви изчегъртвачи? Извън парламента. Хак им е. Съединението прави силата!

21

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами това са идеите, програмите и стратегиите за развитие на държавата, на тези от Сектата на кумците, кумиците и любовниците - цялото им Верую се заключава в две думи: "Няма да се коалираме с ГЕРБ" ... Ами недейте, те и от ГЕРБ не са приритали за ВАС, за какво са им лузъри, които под лозунга "АнтиГЕРБ" съшиха коалиция с бели конци, която не можа да изкара и 6 месеца ... ?!

20

Anonymous

преди 1 година

Какви принципи, та Вие сте американски агенти до един, командвани от Козяк!

19

Анонимен

преди 1 година

ПП на следващите избори при ИТН

18

Анонимен

преди 1 година

Интриганти Батко

17

Реалист

преди 1 година

До до 7. Нещо яко, ама много яко си се пообъркал. Разграден двор правиха и правят други - преди и след ГЕРБ. Свали си най-после антигербаджийските очила и виж резултатите.

16

Think

преди 1 година

По стъпките на Слави. Ей така като отказвате другия път ще имате 6 % или направо сте чао.