21

Джоджан

преди 1 година

До Какво е това поня- В Италия е същите л.ай.н.а без ивинение, опаковани в целофан.

20

Анонимен

преди 1 година

Вчерашните избори показаха, че българите искат да бъдат управлявани от крадци, лъжци, ренегати, регенерати, ауспъси и груги прахуляци. Здравейте нови избори!

19

Мустафа

преди 1 година

ГЕРБ+ПП+ДБ е нашата мечта, за да разгромим Русия;))) Нас само тва ни интересува, рашъните да не ги бъде;))) Ако толкова много мислехме за българите, още 90-сетте щехме да изсипем милиарди долари в България и да ги направим икономически гигант в Европа, но ние дадохме милиарди долари за оръжие и войни;))) България е просто територия, от която ще изненадаме Русия изотзадзе;))) Нещо напоследък идеята малко забуксуваме, *** ша гледами да измъкнем талигата си от калта;)))

18

не се

преди 1 година

сърдете на българите-ние оглупяхме през годините ,,благодарение,,на политиците,които крадяха,лъгаха,грабеха,унижаваха ни като животни-изхвърлиха ни от представите си за народ,държавата беше тяхна-ДО КОГА,КАК ЩЕ СЕ СЪВЗЕМ-НИЕ СМЕ ЗАД БОРДА,ЗА ТОВА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ

17

Пич

преди 1 година

Ми гадно им е. Ако имаше ново правителство, сега щяха просто да го натиснат отвън какво да върши. Ама като няма... кофти за тях. Служебните правителства просто се изплъзват като мокър ***.

16

Още долари

преди 1 година

И консултации в посолството на САЩ. Това могат от Вашингтон. И докато има п'родажници сред нашите политици това и ще правят.

15

Какво е това поня-

преди 1 година

тие "Политическа парализа"? Когато не е проамериканско правителство или проевроатлантимческо е "парализа", така ли? Доста се изприщиха тия дни покрай изборите в Италия... предполагам поради същата причина. Всяка проява на автономност се потъпква веднага с медийна диария и "специални европейски мерки", каквито виждаме в ход срещу Унгария. Види му се края, тотална еманципация на Европа от САЩ, Европа на автономните държави и политика на националните интереси - друг избор за оцеляване няма!

14

Анонимен

преди 1 година

Тези избори показаха крещяштата нужда от смяна на политическата система, която обаче няма кой да види или не иска да види. Затова нов дълг и нови избори догодина, догодина до амина.

13

Sic Semper Tyrannis

преди 1 година

Това е бойна демокрация. Не са небивалици, ще четете всеки ден и ще махнетеФатмака Радев и путинизма.

12

Рони

преди 1 година

Къде ти е революцията,***? Градове държави? Жълтите павета и парвенюта от село срещу останалите простаци? Има ли разлика между тях." Оти ги ручахме жабетата" 45 години плюс още 32 плюс още ...докога ,народе. Ще се вразумиш ли някога? Едва ли!

11

До 10

преди 1 година

Това е джендъризъм, който благодарение на интернет ви четем небивалиците всеки ден, щото сте безработни меки безполезни китки .

10

Анонимен

преди 1 година

Ква парализа вее, буци идва с жипкатаааа

9

Sic Semper Tyrannis

преди 1 година

Няма политическа криза, това е Революция. Ще въведем древния модел на управление с градове-държави и пряка демокрация, за да махнем Путинизма и ФатмашкатаДиктатура от България. Всичко е точно, знаем како правим, ние сме професионалисти революционери.

8

Анонимен

преди 1 година

Реджепа от Туруция отдавна има желанието да направи втора Турция в България и е на път да направи! 166 секции имаше в Турция, най-много! За ваше сведение, в САЩ бяха едва 50.

7

Анонимен

преди 1 година

Никой не му дреме за ус медиите, те няма да му напълнят зимника с дърва.

6

Анонимен

преди 1 година

Ердоган ще реши какво да става, спокойно. Нито ГЕРБ, нито ДПС ще имат глас.

5

Анонимен

преди 1 година

"Политическа парализа" е кух псевдоанализ, който цели да уплаши мат'ряла, че ще остане без правителство и да го подготви да приеме без протести "спасителната" в последния момент коалиция между ГЕРБавите с ДПС и Про100Киро.

4

тези пък

преди 1 година

Спечели партия"Всички са маскари" със 70%.

3

Анонимен

преди 1 година

А защо ни занимавате с мненията на долнопробните US медии?

2

Ха ха

преди 1 година

Е не е ясно ясно е - пп , герб , дпс се обединяват на кой не е ясно