90

Анонимен

преди 1 година

Българи гласуват за ДПС?! Българи! В Северозападна България успехът на депесарите е забележителен. Не е трудно да се сетите защо.

89

Алооо

преди 1 година

Е.аси дискриминацията, значи всички други гласуващи сме неграмотни и пр.сти. Как го разбраха това? Кога ще промените закона хората, които не живеят в България повече от 10 години и нямат средно образование да не могат да гласуват? Тогава да видим какви ще са резултатите, ще е много интересно.

88

Я па я..!

преди 1 година

А жените са гласували за Киро. Бил хубавец и си е вярно.И любовчия си пада.

87

Анонимен

преди 1 година

Ох, да ви имам "висшистите", аман от тях и от IT "специалистите". Те са хората , които не гласуват, няма защо да го правят. Живеят в София, имат бол пари, нямат грижи. Дори не са наясно кога има избори и защо са тези избори.

86

Анонимен

преди 1 година

Не познавам българин,а и не съм чувал за такъв който да гласува за ДПС. Освен Данчо Ментата и няколко подобни слугинажи,ама това няма как да са 16% както пише в материалчето.Явно само са се писали,че са такива,но са от ромите.99,99% от етническите българите ненавиждат това нахално крадливо движение натрапено ни от БСП=ДС.

85

Глупости

преди 1 година

До 82Кой знае в кое министерстео си подпираш главата по цял ден, ако имаше успешен бизнес нямаше да драскаш глупости по цял ден!

84

gg

преди 1 година

Мда, много е лесно за четене и разбиране, както сте го написали. А да сте чували за табличен вид и графики за представяне на информация, ***?

83

OMG_Lucker

преди 1 година

Няма да плюя по българите, защо са гласували за този или онзи. Всеки е гласувал така, както е преценил, както са му наредили или за когото са му платили. Искам обаче да кажа, че е налице такъв разнороден парламент, в който всеки плюе ЯКО по всички останали, което предполага, че не би трябвало да е възможно да се състави правителство. Ако това се случи, то за мен това ще означава, че някой някъде в някое посолство е наредил това да стане така. Сещайте се.

82

Тясна прослойка

преди 1 година

А защо си мислите,че Ай-титата имат подобаваща обща култура? Това,че си технически специалист има доста слаба корелация с познания по философия,политика,исторя,етнология,геополитика... Това е една тясна филистерска прослойка,самовлюбена във високите си доходи.

81

82

преди 1 година

Естествено, че живея с тлъста заплата. Но не е заради комунизма, такъв отдавна няма, а защото съм квалифицирана и конкурентна на пазара на труда. А това, че някой е неграмотен немогливец и все не може да се оправи в тоя живот, не е мой проблем.

80

Копейкин

преди 1 година

Джендърите са от Възраждане искат като Ленин забрана на брак между мъж и жена и бе отровен на мига.

79

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали са висшисти, но са отчайващо пр*сти за да гласуват за ДъБъ. Т.н. "ИТ специалисти" също гласуват за тях, и за ПП. Това са все хора с тлъсти заплати, които живеят в комунизма и нямат никаква представа за реалността в България!

78

Анонимен

преди 1 година

Всеки поне малко разумен човек не би гласувал за партии като ИТН,ПП,ДБ,БСП!!!Това са хора които освен да крадат и плюят друго не умеят.Погледнете година и половина назад какво направиха след тяхното управление.Разруха,фалити,беднотия,инфлация,скъпотия.

77

Анонимен

преди 1 година

До Факт - пров си! Време е "столетницата" да покаже озъбената си комунистическа паст над свитите костеливи пръсти! Нейния електорат и така е на привършване, само това липсва за да "настигне" Чалгаджията от Хаджи Димитър. Но пък, по симпатична няма да стане никога.

76

Анонимен

преди 1 година

До hitko - а ти баце на какво се "наслаждаваш"? На увехналия кобур или на големата космата могила която го крие от взора ти?

75

Лаврентий Берия

преди 1 година

До висшист - т.е. подтекста е, че само Ристе "Лодкаря" Брадясалия - Бойкикиев ще те извади от нищетата и бедността и ще те заведе към средата на Европа. Е, ако това е нивото на "вишистите", заслужаваме си последното място!

74

Анонимен

преди 1 година

И Емилитата

73

Лаврентий Берия

преди 1 година

До баба мара - нито си "баба" нито си "Мара". Всъщност си тр/ол путинист и сто процента си бил първи да пуснеш билетчето за Варненския швед Костадинов! Не се прави!

72

висшист

преди 1 година

Ми щото сме умни и учени, затова знаем за кого да гласуваме! Всички останали, такива които гласуват за ГЕРБ, за Костя Копейкин и Дебелян Пеевски не се различават по нищо от склерозиралите баби които мятат пачки със стотачки през балконите на "ало" измамници - примерно защото им обещали да им купят "радиатори"!Така и тези - ама да сме били запазили "неутралитет"? Тогава защо България още е най-бедната държава в ЕС?По-добре сме само от Русия!

71

Анонимен

преди 1 година

Възраждане е по опасна от ПП И АТАКА