14

Българин

преди 1 година

Не е прав за цирковото изкуство. То си е вечно. Ако става въпрос за българският полиитчеки цирк, той се оп време на изборите. А те са все по.чести. Но не и по.честни. Ето, отново партията на мутрата била спечелила. А пък, никой от новите депутати не смее да каже кое правителство на България загроби държавата със заем за 16 милиарда евра.

13

Дончо

преди 1 година

Не се заблуждавайте, гроб и продължаваме подмяната ще се коалират в името на народа за едно по-добро евроатлантическо бъдеще.

12

Прогноза

преди 1 година

Отново Без Правителство! Поредни предсрочни - през март!

11

999

преди 1 година

А защо не пишете, че 9 президенти на страни членки в Нато са ЗА приемането на Украйна в Нато!!! И какво по- точно означава това в контекста на войната!?!? Означава ли че ще даваме задължително и законно оръжия на Укр и ще има ли мобилизация на мъжкото население от тези страни на Нато за войната в Укр?

10

До 1

преди 1 година

АМИ ЗА УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ИЗБОРНИТЕ СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ - БЛАГОДАРИ НА ИТН И ДБ!

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10Те повечето кандидати трябваше отдавна да са та топличко,и за дълго.

8

Анонимен

преди 1 година

Ама това не са демократични избори. Къде сте видели в някоя демократична държава да избират тоталитарниФатмаци, рапъри и циганскиОркестър Кукубенд да ги управлява? Това вашето не е демокрация, а пълнаИдиотщина. При демокрацията няма такива тоталитарни сталинисткиФатмашки глупости и управление с Чалга по радиоточката.

7

Анонимен

преди 1 година

Айде скрий се и ти псевдо автор,*** на мафията.

6

цирка

преди 1 година

Коя любовница , стрина и баджанак да наместят на софрата

5

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

НЕ СЕ НАПЪВАЙТЕ МНОГО ДА ГЛАСУВАТЕ ДЕМОКРАЦИЯТА КАТО ВСЯКА ДРУГА ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ Е НА ИЗЖИВЯВАНЕ.

4

Анонимен

преди 1 година

Борба за власт и пари. Конституцията не го е предвидила това. Не е предвидила и чуждото вмешателство Урсула в изборите на суверенна държава.

3

До българин

преди 1 година

Защото те управлява ЦК на БКП и ДС чрез ударните си дъщерни компании и организации ДПС и ГЕРБ . Ей за тва !! Потомците на Мултигруп ВИС 2 СИК клуб 777 и т н . Мултаци Маргини Таки и всякаква ДПС и гербаджийска СГ-АН от крадци местни дерибей , Ц:и -га-:ни и подчовешка из-;мет

2

Анонимен

преди 1 година

Коя любовница , стрина и баджанак да навестят на софрата

1

българин

преди 1 година

защо продължава да се позволява на някакви с български лични карти неговорещи , непишещи ,неразбиращи български език , даже неродени в България и не живеещи тук да гласуват ??? защо им се издават български лични карти ?