18

Анонимен

преди 1 година

Боко ги отнесе като куцо пиле домат

17

Анонимен

преди 1 година

Разликата между ГЕРББ и ПП няма да е повече от 2 процента. Едните са токсини, другите желани. Едните ще отидат в затвора, другите ще правят коалиция. Първо обаче ще се напия че пу тките от итн са си отишли

16

Анонимен

преди 1 година

Споко. Радев илюстрира диверсификацията с Шекспир: "Всичко е добре, когато свърши добре". Променя се газовата карта на Европа. До дни, дори до часове ще се освободим от руската зависимост, България ще се депутинизира, газта ще потече изобилно в ЕС и на запад отново ще заживеят като самодоволни и оядени западняци а ние свободно ще пътуваме при тях да им работим в кланиците и да им мием rъзовете. Гласувайте дебе, промяната, бойко и там такова.

15

Българин

преди 1 година

Мене най ме кефи да ме оправят новите, младите хора, децата на промяната, родени през 80-те и 90-те години. Които нямат общо с демоните на комунизма и на миналото. С езици, добре облечени, симпатични, усмихнати, с Харварт може нещо Кембрич или Оксфорт такова.

14

Анонимен

преди 1 година

Много депресиращо, направо ми идва да си купя еднопосочен. Пълно безхаберие от страна на о(в)ществото, никаква трезва мисъл.

13

българин

преди 1 година

защо продължава да се позволява на някакви с български лични карти неговорещи , непишещи ,неразбиращи български език , даже неродени в България и не живеещи тук да гласуват ??? защо им се издават български лични карти ?

12

Анонимен

преди 1 година

По БНТ гледам пълно с неграмотни, който не могат да прочетат за кой да гласуват. Просто не е истина, как такива хора ще ми определят съдбата.

11

паролата

преди 1 година

Дневникът е промемен! Дневникът е промемен! Дневникът е промемен!

10

Мнение

преди 1 година

Навсякъде, където мафията вкара хартиени бюлетини трябва да има сериозни наказания. Незабавно опандизване на всички сик и писане на показания защо и как са повредили машините

9

Анонимен

преди 1 година

Гласувахте ли?

8

Хмм...

преди 1 година

Ами с машини или с хартиени бюлетини опорочаване, саботиране и купуване на гласове винаги е имало и ще има и за напред! Нищо ново и нищо различно от предни избори. Само дето е трагично като факт как със всеки нов избор избирателната активност сред народа намалява.

7

Продажници

преди 1 година

На народа му дойде до гуша!!! 30 години цирк !!! 30 години ни крадът и обиждат!!!

6

Четин

преди 1 година

оспех на Амед Ага и депесето да води балгариа кам работа и пари да има

5

Северно Македонец

преди 1 година

Поздравувам Сите Булгари с Ново Провителство на Тик Вун, Дога Ага и Херу Мустафа!

4

Не Вярвам

преди 1 година

на Резултата - Машините са 100% мунипулирани, НЕ Вярвам, че Българите с Оглед Ситуацията в Страната и около Нас Наистина Решиха да са СамоУбийци с Вота си!

3

Анонимен

преди 1 година

Линч за цинцарова. Тази нарече народа мижав. Направил мижави избори. Линч. Да обясни защо обижда народа

2

Анонимен

преди 1 година

Продължават опитите на Кирил Петков да фалшифицира изборите!

1

Анонимен

преди 1 година

С избори не става Промяна. Трябва Революция и Гилотина, те отдавна са го измислили хората. Ето нали виждате, избирахте, избирахте и пак си избрахте същите клоуни, рапъриФатмаци и чалгари да ви управляват.