181

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН ***

180

До стоп война

преди 1 година

Ти сега ли се сети! Що не сети Февруари?

179

СТОП война

преди 1 година

След окупирането на цяла Украйна през 2014 без никаква съпротива от нарочно наркоманизирани подставени на власт в Кремъл започна войната срещу Руско говорящото население на Источна Украйна. Вместо да обезпечат сигурност в региона с преговори подставнеи на власт в Киев и Москва стигнаха до братоубииствена война. Една от целите е максимални щети на армиите на СССР разположени в Украйна и Русия.Формира се кървава граница между народите на Украйна и Руската федерация.

178

Жозефина Борел

преди 1 година

Аз съм ханъма на Вашингтон!

177

Републиканец

преди 1 година

Добре си беше с буферните държави от Скандинавия до Украйна. Никоя не беше член на НАТО и Европа беше по-спокойно място. *** си знаеха, че трябва да доставят суровини и си инвестираха в техните си оръжия. Светът вървеше. Байдрън реши, че трябва да го прекроява. Демократите още при Хилари говореха за война. Ако Украйна влезе в НАТО 3 световна е въпрос на време..ядрена световна война. Явно някой упорито го иска.

176

Бате Чико

преди 1 година

Прав е. За какво й беше на Русия още територия? Резилът е пълен и вечен.

175

Анонимен

преди 1 година

Как беше... ЕС се застреля в главата. Какви оръжия,като нямаш енергия?

174

Анонимен

преди 1 година

Този човечец неосъзнава,че целта не е да се разруши русия,а европейската икономика. Азия,(Китай,Индия и др) изкупуват колкото нефт и газ могат на сравнително ниски за ЕС цени. Част препродават с юнашка надценка, а другото използват за икономиките си, като калкулират в цената на продуктите си ниски цени за енергоносители. Много скоро фирмите масово ще започнат да изнасят енергоемки производства извън ЕС. Азиятската икономика ще погълне голяма част от европейската,а каквото остане - Ще го прегази.

173

Анонимен

преди 1 година

Добро утро Пено. Трябваше от самото начало да се намесите. Нещата са - или -или.

172

Анонимен

преди 1 година

Каква градина са създали? Тоя въобще съзнава ли какви невероятни глупости говори?В така наречената градина -ЕС в България доходите са като на африканска държава...с европейски цени...Пустош, разруха и обреченост, навсякъде...Градина било...Оправихте положението в съюза и хукнахте да си пъхате носа извън него ..Такива са не за бой а за бесене!!!

171

Анонимен

преди 1 година

Не че много разбирам, но за да се избегне войната беше достатъчно ЛНР и ДНР да бъдат признати като автономни републики в пределите на Украйна и толкоз. Но Западът не го устройваше такъв сценарий и неистово се стремеше към война. Но като се подпали чергата гори цялата къща.

170

Анонимен

преди 1 година

Войната ще завърши като термоядрена война, дотук всички се справят много успешно.

169

пуйката

преди 1 година

Като им гледам колите на снимките по стандарт масово са в началото на 90 - те години у нас.

168

Анонимен

преди 1 година

Войната, като цяло ще приключи само със смъртта на диктатора в Кремъл. Вероятно, това ще означава да бъде убит... Друг начин няма.

167

Solar Power

преди 1 година

До 777: Е ти не разбра ли ? Прегрупират се и после ще заобиколят Лиман и ще минат от запад за да го атакуват :)

166

ТРАКИЕЦ

преди 1 година

До Анонимен: Забравих да допълня ,че съм тракиец :)

165

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 227: Или пък разпад на руската пиндирация ? Това по ми харесва :) Цели 150 народа ще бъдат свободни да определят сами съдбата си. Включително и твои пра-пра потомци (прабългари) :) Защо пък не ?

164

Анонимен

преди 1 година

Точно! Джунглата на Русия и Путин не бива да се допуска да опустоши европейската Градина, защото той точно това цели- да съсипе Европа и да я направи толкова зле колкото е Русия. Но хората започнаха да проглеждат и там.

163

Дядо Мраз

преди 1 година

Няма страшно, кютек ще има за всички. И без пари даже.

162

Анонимен

преди 1 година

Кво е дала Азия ли питаш? Мнооого! Хартията, барута и коприната! А, щях да забравя! И клечките за хранене! А Европа кво е дала? Всичко квот се сетиш останало!