156

Равнопосавеност

преди 1 година

До 158 - Е какво? Тиквата си го каза такъв ни е материала. Ето сега има избори... и... ГРОБ и Измяната са на челните места. Може би хората искат една трета световна войничка - защо пък не? Те не да виждали освен по филмите какво е да си тръгнеш за в къщи и да се окаже, че вече такова понятие, няма семейство, намали нищо. На тях зора им е да развяват знаменца и да протестират и там ще си свършат защото бомбите не се интересуват дали си протестиращ. Тъкмо тъпите kифли и *** ще понамалеят

155

Равнопосавеност

преди 1 година

Това, че се оформя да сте втори след ГРОБ ви е много и само по себе си трябва да говори много за интелектуалните възможности на българския избирател. ГРОБ, които всички искаха вън от управлението се оказаха по-предпочитани от Продължаваме с измяната. Изтеглихте безумни кредити, а в стремежа си да развалите отношенията ни с РФ съсипахте доставките на газ и имахте наглостта да се хвалите, че сте дали повече на пенсионерите при 300% инфлация. Ако управлявате пак сигурно хляба ще стане поне милион.

154

с кого е заедно

преди 1 година

никой не му разбра този път лъжите. не че ме интересуват

153

Joko

преди 1 година

Кире имше вероятност да бъдете първи, но преди това трябваше да ме целунете по гивеча !

152

Анонимен

преди 1 година

Един лузър, с харвардски сертификат. Ха-ха, хи-хи !

151

ПайсеИдеАбортаджийка

преди 1 година

У нас щяла да идва збръчкана, но изкъдрена абортаджийка. Който с тва прави здрасти да им на предвид че когато тва си е изпускало куретажния сатър е отскубвало с голи ръце ембрионите от нещастните жени. И нада ли си е миела ръцете та за това кожата по лицето е така стабилни збръчкана като при дърпащия въженцето на гилотината. Кръц. и нам го детето. Затова тва така добре си гукаше с детеубиецът в Бутча на стълбището пред налягалата като избрела от смърт Групе "Квратал 95"

150

Анонимен

преди 1 година

Сладкарака една прави некакви странни тулумби. Бръчките напречни. Всека тулумба с глава. Дияметър и дължиня са взени с отпечатък от един банкянски заьок, начи. КирчоПешкирчо е най опитния в доказването си че нашата конституция е ЪЪЪ

149

Анонимен

преди 1 година

ПП = Утки и Етераси

148

Анонимен

преди 1 година

Ние сме в началото на трета световна, тя не избухва веднага навсякъде, започва на едно място и политиците я раздухват, постепенно огнището поглъща съседни и по-далечни страни. Погледнете историята на първата и втората световна война. Има начална фаза, която продължава месеци и години. През това време политиците надуват бузи и духат към огъня, ей такива като борисов с украинското знаме на софийската община, като кирчо и кокорчо на повикване от амер. посолство, сега трайкат но щом минат изборите..

147

Анонимен

преди 1 година

Човекът има нужда от луксозен живот на широка нога и на държавна издръжка, първото нещо е да си увеличат заплатите в новия парламент и после там ще се занимават с дребни въпроси, надълго, а важните въпроси ще ги отлагат за по-нататък. И така докато след 5-6 месеца не бъдат изритани пак на улицата от недоволните избиратели.

146

Unknown

преди 1 година

Ами да гласувайте за тях но си вземете вазелин за после срещу болката.....

145

Ралица

преди 1 година

Киро Корнелия Ицо Вън от властта фалирахте България безнаказано

144

истина

преди 1 година

Неадекватен човек който се самозабрави само за няколко месеца - той се оказа много по авторитарен и опасен от Бойко, взимаше сам решения които ни струват скъпо. Не може флагмани на неговата промяна да са лица като Бойко Рашков и Ицо Хазарта. Първия борил мафията през 90те и станал незнайно как милионер а втория на моменти е леко неадекватен и съмнително весел. Не може всеки който е против теб да бъде обявяван за мафиот, не е сериозно и е някак по детски - не се очаква от сериозен политик.

143

ЩЕ

преди 1 година

ГЛАСУВАМЕ ЗА -ПРОМЯНАТА-ПЕТКОВ ОБИЧАМЕ ТЕ

142

Бягай зайо

преди 1 година

Кирчо изглежда още вземаш ,,пици със кристали , Приеми факта че повечето хора не те искат.Не си нищо повече от паркетен любовники да ръгаш репортери в ребрата когато не ти изнася

141

Rr

преди 1 година

Вярно първи сте, ама по кражби и лъжи.

140

Анонимен

преди 1 година

Западът е пред капитулация, тайно вече преговаря с Путин за нови правила и нов световен ред. Тайно !!! Това го разкрива Путин.

139

Анонимен

преди 1 година

Борисов на фронта в украйна, а не да краде от българския бюджет и да изпраща в сащ и киев помощи. Защо са провесили украинско знаме на софийската община ? Това са предатели за разстрел.

138

ББ

преди 1 година

Хората,ще го решат този път,купуват от дпс-гроб,плюят през руските тв-та по цял ден,манипулират през руските сайтове 24 часа...и пак ще гласуваме за Вас...децата ни трябва да живеят Свободни и Щастливи...доган-борисов-костя да моГилизират децата си не да ограбва Народа ни служейки на путин!

137

Анонимен

преди 1 година

Бегай бе ! Видях махате старата мафия прайте нова джендерска с женски мъже в малки костюмчета ококорени и образовани ама безидейни и ***!