20

НКК

преди 1 година

Предлагам да намалим потреблението на ток като си спрем осветлението на лървокласните пътища и магистралите. България произвежда ток от собсвени източници с изключение на ядреното гориво. Не преминахме на евтин газ за тецовети както западняците заради това там се вдигна цената на тока безбожно. Значи трябва в незгодите да сме солидарни с Брюксел, а в кефа и облагиде да чакаме подаяние. До там ни докараха подлизурковците пишейки се за родолюбци. Ето ни сега НАТО и ЕС да обираме пешкира.

19

Анонимен

преди 1 година

Абе тоя защо не е в съдебната зала? Води се дело срещу престъпленията му. Ама докато Гешев го защитава, ще отлагат делото с години.

18

Анонимен

преди 1 година

Този същия сурикат пред седмица не каза ли че няма да има проблем с тока? Да обяснява веднага на минутата как ще намалява с 10% потреблението и защо най-нагло и излъгал. Този също е за затвор.

17

Анонимен

преди 1 година

Трябва ли ни икономика, която се чупи при най-малката криза??? Аз викам да си върнем плановата икономика, сега се вижда колко е била устойчива!

16

Анонимен

преди 1 година

Да бе, да, то САЩ само това са казали -- "Да, сложете ни цени на газа, ние сме съгласни!"

15

Анонимен

преди 1 година

Целта му е да прецака Азербейджан, защото заемат мястото на Газпром независимо дали има санкции. До сега руският газ в югоизточна Европа беше с политически протекции и нарочно не се строяха малките и евтини газови трасета за азерски газ. Тази година бяха принудени да ги построят, защото газта просто изчезна. Сега търсят начин да ядосат новият доставчик.

14

Мнение на Чичо Сам

преди 1 година

Ааа...не може така. Държавата определяше цените в плановата икономика на комунизма. Сега е Пазарна икономика. Е. За някои е по пазарна като САЩ. Тоест всички са равни...но някои са повече от другите. Значи моето си е мое, а чуждото (руски газ) е общо ?! И цената му трябва да е минимална. Демократично.

13

Бачо Киро

преди 1 година

Искам да си останем със служебно правителство поне още 2 години.Не ми трябват ни Тикви ни Кирчовци

12

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно! Не може таван за някои, а за други не!

11

До 5

преди 1 година

Ами тебе Зеленият наркоман защо не те е пратил на фронта?

10

Анонимен

преди 1 година

То се видя за 30 годиниче от ЕС по голямо ш ка рто у света няма Англия бега не случайно скоро и други

9

Джамбазки

преди 1 година

А, не така!Таван за всеки друг газ, но не и за руския!Това му се иска на този смърф!

8

Doko doko

преди 1 година

Това недоразумение пак се изцвъка. Моля се само да имаме редовен парламент скоро че тези са голям батак

7

Бай Тошо

преди 1 година

Сегашните евро политици ще построят комунизма начело с другарката Урсула.Вечна Дружба!

6

ай сик...

преди 1 година

***

5

Анонимен

преди 1 година

Аааа няма тйъ да се разберим за руския таван амаа за руският продаден през САЩ и демократизиран никъв таван комин.че и цени в небето да ж388ивей Сащ

4

Анонимен

преди 1 година

МАРШ В МОБИЛИЗАЦИЯ БЕ, РУБЛЯК!

3

Българин

преди 1 година

Ако го направят това, ще стане по-зле. И освен това ЕС ще се докаже като една безпринципна организация. Когато и е изгодно - отворени пазари, когато не и е изгодно - тавани на цените. А какво е един съюз, ако загуби базовите си идеологии и ценности? Става робство.

2

111

преди 1 година

Да се връща социализъма. Никаква пазарна икономика не ни требе.

1

така е

преди 1 година

"Домакинствата в България са на регулирания пазар." Така е, но това е до края на тази година. Киро е приел ангажимент за либерализация на пазара и за домакинствата от 2023г