9

Анонимен

преди 1 година

А колко българки са по креватите на талянските пенсионери да ги задоволяват и сексуално освен слугуването в дома . И за некое евро в повече са съгласни и на такива гнусотии .

8

Анонимен

преди 1 година

Не е пречката, езика драги журналисти нали бях там 5 колеги българи имаше които знаеха перфектно италиански но самите италианци не ни смятат за хора

7

баба мара

преди 1 година

а нямаше кои да бере черешите индии-ците изнудваха производителите с ценитеда си стоят където са да не се връщат тука само неприятности имаме с тях

6

Анонимен

преди 1 година

Специално тези, ако сибяхаостанали в България, като ядрени физици ли щяха да работят? Пак щяха да са заети с неквалифициран труд, но срещу неколкократно по-ниско заплащане. Или просто щяха да дремят на соц. помощи.

5

До 7, 10, 12

преди 1 година

Хайде да не си кривим душата. Става въпрос за хора с българско гражданство, по-голямата част от които не са завършили дори основно образование. Ако са тук, "берат" други неща. Вярно е, че по време на голямата безработица през 90-те години селскостопански работници извън България станаха и някои етнически българи - от немай къде, защото още бяха неориентирани и не знаеха как да намерят друга работа. Но много бързо настъпи отлив на етническите българи от този вид дейности.

4

Анонимен

преди 1 година

Берат там домати, плащат им като тук на инженери и после тук купуваме италиански кетчупи в разните били и кауфланди и прочие буламачи. А нашите лютеници хорце от Стамболийски - нямаме домати... Нещо не се връзва сметката! Или ние през билите плащаме приходите, с които плащат и на нашите берачи.

3

бай работник

преди 1 година

Кой каза че са Българи по полетата там? Аз не съм видял един реален Българин?

2

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм. Щом са толкова трудолюбиви българите обещавам да открия трудовите лагери и ... Пък после ще видим кой крив , кой прав . Бог дал живота им , Бог взел живота им .

1

Анонимен

преди 1 година

ех колко е убаво по нивите на ЕС