32

Анонимен

преди 1 година

До Бай Дрън Лъжите ти няма да минат. Партията ви Възраждане е руска. Не се правете на англосаксонци, защото нямате пари да платите излизане от ЕС. Путин ли ще ви даде парите)))) Пък UK не напуснаха НАТО. Много сте прозрачни - пробвате да ни изкарате от ЕС и да ни вкарате в РФ чрез референдум, отчитайки огромния брой руснаци с български паспорти. Е, няма да стане. Ние сме европейци и не желаем да живеем във феодално общество, в което ден през "самоубиват" несъгласните с властта или мобилизират.

31

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм. Мила моя по-лесно ще е да ми станеш моя съпруга , отколкото да се опитваш да гадаеш за бъдещето на варварска България . Ще те чакам в моя град Левски .

30

до жендара

преди 1 година

До Анонимен "Искам да видя поне един и ди от който ще гласува за ***, крият се тия бас туни" ------ АЗ ще гласувам за ВЪЗРАЖДАНЕ! Заповядай да ме видиш от 18.30 в залата по бокс на НСА (новата сграда).

29

Ние

преди 1 година

Не слушате Карадайь и затова ръсите глупости. Човека го повтори десетки пъти. ДПС ще управлява. Казва го защото е сигурен. ДПС глупости не говорят.

28

123

преди 1 година

Не се хабете с писане, въпросът е решен. ГЕРБ+ДПС+ДБ.

27

ГМО

преди 1 година

Политика

26

Анонимен

преди 1 година

Искам да видя поне един и ди от който ще гласува за ***, крият се тия бас туни

25

Анонимен

преди 1 година

Бих те завел в гинекологичния кабинет тебе

24

Анонимен

преди 1 година

До ! "Възраждане са си руски гъзоблизци. В комбинация с ГЕРБ и дпс сме си направо анексирани и после може и мобилизирани (частично)" ------ ахахахаха, козяяяшките тролово пак се опитват да изкарат тиквата про-руски хахахахаха... айде айде.. помним чии проект е гроб! И не.. боко не е ходил на закуски и планьорки в руското посолство!

23

Анонимен

преди 1 година

ех тая да ми паднеее... такава социология че й направя...

22

Анонимен

преди 1 година

Ааа не така! И боко, и кирчу и асенчу, и жеендарите от дайБе се кълняха у най-скъпото, че никога няма да си легнат заедно!

21

!

преди 1 година

Възраждане са си руски гъзоблизци. В комбинация с ГЕРБ и дпс сме си направо анексирани и после може и мобилизирани (частично)

20

Вьзмутен

преди 1 година

Стига бе още десет години мизерия ли с герб дпс или герб и ппПо добре да емигрирам или да се самозапаля - помните отчаянието на хората при герб а козяците от пп дори са още по лоши

19

Анонимен

преди 1 година

Спокойно ГЕРП,ДПС и Възраждане за новата тройна коалиция, евентуално и СЛавуци ,ако мине 4% е там

18

Анонимен

преди 1 година

След 12 години герберастия ето такива податливи калинки са плъзнали из цялата държава като Ковид. Ако живеехме в нормална държава, половината от властимащите и така наречения елит щяха да работят по супермаркети или да продават билетчета за градския транспорт.

17

Бай Дрън

преди 1 година

Възраждане не е руска партия, щом дори Сидеров го казва и им подлива вода, заедно с други проруски, които не крият, че са проруски. Възраждане е антианглосаксонска партия, да, но да си антианглосаксонец не означава, че си руснак или русофил. И мен точно това ме притеснява във възраждане-нямат ясна представя какво правят с Русия евентуално.

16

Ха ха

преди 1 година

С такьв кабинет бай дьн да отпуска веднага - 50 милярда за текущата година кредити , че няма да вьржем бюджета

15

баба мара

преди 1 година

герб и пп смях в залата ами траншовете от ес няма да им стигнат и ще сеизпокарат така че избори 2023 г докато случим на хора

14

Бай Дрън

преди 1 година

Опазил ни Господ от такъв кабинет, пълен с мошеници и некадърници

13

Анонимен

преди 1 година

Възраждане е руска партия и никой не може да ме накара да гласувам за подобна низост предателска! И напълно неграмотна в болшинството си членска маса! Да се забрани със закон!