20

Getting ready mafaka

преди 1 година

Звъни Путин на канцлера на ФРГ Шолц и му казва :- Решили сме да признаем три републики 1. ЛНР 2 . ДНР И 3. ГДР.Шолц ужасено пита:- Как ГДР? Защо ГДР? Не може ли да я изключите от списъка?Путин:- Така си и знаех, че по първите две точки възражения няма.

19

БПФ

преди 1 година

По-скоро каква му е визията да остане жив, когато германците го подгонят с тояги след 3 месеца? Какво ще крещи: "Путин е виновен" или: "Байдън е виновен"?

18

Анонимен

преди 1 година

Шолц е Б-играч, винаги е бил в сянка (на Меркел). Та той няма собствено мнение, та камоли визия за Европа. Със същия ефект може да питат Боко или Киро за визията за Европа. А ако и познанията му по география са като средния немец, знчи Европа е - Германия, Палма, Лаго ди Гарда и няколко австрийски ски курорта.

17

Визията на Бай Дън

преди 1 година

Европа колония на САЩ. Без право на собствен глас.

16

Анонимен

преди 1 година

Каква визия може да има тая и останалите европейски кукли на конци,аналогията е все едно да кажем курдисаният Киро Простото имал "визия"

15

aa1830

преди 1 година

На Шолц визията му стига до следващия вурст с бира. Германия след ВСВ е ампутирана откъм външна политика и армия. Икономически можеда е силна, външно политически прави това което каже чичо Сам.

14

Анонимен

преди 1 година

Видя се ясно, че сегашните политици в ЕС са инсталирани на местата си от Демократическата партия в САЩ. Те не могат да имат собствена воля, те са нещо като малолетните или поставените под запрещение. За действията им отговарят онези зад океана. И съответно никой не се интересува от визията им за каквото и да било. Путин пръв им го каза преди известно време.

13

Алооо

преди 1 година

От евроджендърския съюз не трябва да се очаква много, при положение че са подл.ги на америка. Една криза и цялата приказка отива в канала. Сега по хронометър ще се къпят ,няма енергия и може и да няма телекомуникации след време. Само празни приказки години наред, нищо не се свърши в посока да се обезпечат държавите заради подобни кризи. Даже никой не го беше предвиди, ако стане еди какво си ние къде сме.Само се сгъваха евроджендърски заплати и на никой не му пука. Да живей евроджендърския съюз!

12

Анонимен

преди 1 година

След невероятното изпълнение на САЩ с тръбопроводите, мнението на Шолц е с тежест горе-долу колкото мнението на Просто Киро. Това е положението. Не е лесно да си просто тутка на Вашингтон, могат да те похарчат във всеки един момент.

11

Стоян

преди 1 година

Слаб, безличен канцлер на една окупирана Германия.

10

Наблюдател

преди 1 година

Моята визия е че е геЙОплитически ЕС!

9

quo vadis uncle Sam

преди 1 година

Чееeхльо няма визия, той е на дистанционно !

8

Анонимен

преди 1 година

Геополитически ЕС, това е нещо като социалистически интернационализъм. Иначе казано, всички заедно се борят с нещо. За да се определи нещото, се правят социологически проучвания под мотото "От какво ви е страх най-много?" или "Как ще ви се отрази, ако ...".

7

Анонимен

преди 1 година

Визия имат Байдън,Путин,Ердоган а тия евро лицемери са просто едни марионетки който трябва да бъдат разкарани час по скоро ако искаме ЕС да има бъдеще и да е фактор в света!

6

Анонимен

преди 1 година

Усетиха че им истиват хубавите места на, дър... тите педр... уги кедето вземат 30 бона, в Евро без нищо да, правят и се разтичаха да, спасяват Европейския съюз

5

Анонимен

преди 1 година

Какво е това мезе "геополитически ЕС"? С бира ли върви? С ракия ли?

4

Анонимен

преди 1 година

Бъдещето на, Европейския съюз ли хаха хахаха хаха умирам от смях че той има ли бъдеще

3

Американска кукла

преди 1 година

на конци имала "визия" за гео политика... Ти да видиш! Шмолц е следващия глобалист изритан от народа си, след Драги, БоДжо, а скоро и ОМакрон!

2

Анонимен

преди 1 година

Визията на Шолц?Каква визия може да има една марионетка която с лека ръка загроби Германия а защо не и целият ЕС!

1

Анонимен

преди 1 година

Гологлава и простовата..