14

Ралица

преди 1 година

НИЩО НИЩО НИЩО САМО СЕ ЗАМЕРВАТ С ОБИДИ ЗАКАНИ ЛЪЖИ ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ ПОЛИТИЦИ ИСКАЛИ ДА РАБОТЯТ ЗА УСПЕШНА БЪЛГАРИЯ ЕЕЕЕЕ ВЕЧЕ ВИДЯХМЕ ШАЙКАТА ПЪПЪ БКП ДБ ЧАЛГАРИТЕ А ОТБОРЪТ НА РАДЕВ КАКВО СЪТВОРИХА В БЪЛГАРИЯ

13

питащ

преди 1 година

Погледнето лицето на това същество и си задайте въпроса, може ли да даде обективна и вярна информация по повдигнати въпрос. Пределно е ясно че не. Поредната козяшка ***.

12

555

преди 1 година

Е па нищо, какво да ти кажат?

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "А бе то платените от Чекмеджето агенцийки и на предните избори даваха ГЕРБ за първа политическа сила с 10% преднина, ама.."..,ама има мадуровски машиииии...е за това стана така!

10

Пич

преди 1 година

Показаха ни, че са прости хора, които умеят да дрънкат само онова, което са им задали чуждите им господари. Разбира се, ние вече си знаехме, че България е просто бойно поле на няколко чужди пропаганди с техните интереси и платени представители. Но някак сега стана твърде видимо. Жалко, че липсват политически субекти, които да представляват българския народ.

9

Факт

преди 1 година

Че ще станат милионери за наша сметка!

8

Какво ни казаха

преди 1 година

Че животът е един. Който живял живял който Крал, крал, времето е едно...за всички. Този който краде - има. Това ни показаха политиците, а да и как се лъже докато гледаш в камерата ни показаха как става.

7

дърт

преди 1 година

До Нане 5 - А след като гласувате ще плюете тези за които сте гласували.

6

баба мара

преди 1 година

няма за кого да гласуваме това не са партии а икон клубове по интереси затованиска изб активност отиваме на избори 2023 г само си помислете за евентуалнакоалиция герб дпс какво ще стане с българия не се поканиха хора от ес отенп от алде да видят какво става с купуването на гласове

5

Анонимен

преди 1 година

На тази територия, ако от изборите зависеше нещо щяха да ги отменят. Големите началници вече са наредили кабинета просто проформа се чака да минат изборите.

4

Нане

преди 1 година

Излезте и гласувайте оФси.... Щот после ви остава само плюенето по форумите... ===)))

3

в

преди 1 година

ов4а купел е вероятно да те убият там доверие никакво

2

Някой

преди 1 година

Никой не слуша вече политиците. Политиците трябва да слушат нас и да живеят сред нас. Слушат ги само наивни и простовати или платени разни не знае и как да ги нарече човек ... Всички вървят в грешна посока.... Само да кажа, че не сме от мятащите салАфетки

1

Анонимен

преди 1 година

липсваха послания, щото вече се изчерпаха и знаят че стадото пак ще ги избере