57

Алекс

преди 1 година

Стратегическото прегрупиране на руската армия продължава и така докато достигнат до родното Блато.

56

за кокошка няма ...

преди 1 година

крайно време е путинофилите да бъдат депортирани в раша при любимият им фюрер за да се радват на руската демокрация без западни стоки и постижения

55

Лаврентий Берия

преди 1 година

До gog - и аз си спомням! Загубилия - Германия - до първа промишлена сила в Европа, водеща държава в ЕС. Победилата "блатная" до дъното на упадъка и копа надолу. Не може сама и посредствен автомобил да си направи, "могучая" армия стана за смях на цял свят. Молят се на брадатите за някой и друг дрон! "Смелите" рускии бягат от мобилизация през границите си! Нали това трябваше да си спомним?

54

gogo

преди 1 година

Обичам България, но мразя ***, които се правят на най-големите патриоти за щяло и нещяло.

53

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Инересен казус - още по "интересен казус"! 10 американски HIMARS и блатниците взеха да правят референдуми, мобилизации, покриха се и взеха да размахват ядрени тояги. А ако бяха 100? А ако към тях дойдат и танкове и изтребители? Историята май не познава толкова смешен военен провал на "могучая". Но в твоите русофилски очи, да се скриеш страхливо зад ядрената цепеница е "огромна победа" на руснаците?

52

Анонимен

преди 1 година

До Боби - ох, "стратег" мамин златен! Долетя като муха на кафява купчинка да омаловажава украинците и да възхвалява любимите блатници. Допреди 8 месеца се кълнеше, че след месец "могучая" ще пие кафенце в Лисабон. Сега чакаш с трепет всеки "знак" от сФинеокия кремълски сатрап, за да се изходиш за някоя "гранде" руска "победа". А то, такива все няма. Болния от комплески кремълски лъжец, който се кълнеше на украинците в майка си когато им взе ядреното оръжие, днес точно с това ги плаши, а?

51

gog

преди 1 година

Те ВСУ все влизат някъде, установяват масови гробове /ами ато не сте си ги прибрали/погребали като хората/, снимат се, и Василева само това чака. Да бе, ама запасняците ще им разкажат играта. Пък и вече захладня, а западняците нямат ватенки /справка - доставките на Стефан Савовата фамилия за швабите на Източния фронт/. Нека да съм пенсионер, ама помня кой какъв беше,и знам докъде стигна.

50

жорето

преди 1 година

Може и да не са 13%, ама сложи Тиквата, Пинокио, ако щеш и Киро - ще видиш тогава, че съм стганалмилионер по ценоразписа на социологическа агенция

49

gosh

преди 1 година

Народ като украинците - много смешно ми звучи, след като у нас 13% са турци.

48

жорето

преди 1 година

Ама тя *** не е виновна, важно за нея е зарплатата, заплатата де, простете, от толкова много фейк за референдумите, Гутереш, Бидето, просто менах на руски. Пък и Зеления само на такъв език говори. Ама кой да ме чуе. Та на онова умрелото Елче В. от Днес - всичко най-добро да му се случва /да му качат заплатата днешните - толкова напъни.

47

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 48 - полека бе, пенсионер! Както си се развалнувал, да не спре байпаса, че следващата пенсия от ЕС ще замине зян. Кой ще маха тогава с мизерни руски знаменца по митингите на Копейкин? Рипа ли отвеса, като четеш руската пропаганда?

46

gogo

преди 1 година

***, пак не си се подготвила добре, чети бе момиче, чети

45

Анонимен

преди 1 година

Честита победа Рускии !! ЛНР,ДНР вече са РУСКИ! Слава Росися ! Нека сега се опитват да обстрелват мирните жители в на Руска територия. Ще усетят силана на бомбите над киев и цяла Украйна ! Америка също да се замисли дали ще предприема действие и дали още ще налива пари в Украйна. Нужно е само едно натискане на копчето и изпуваше на една цигара и Америка няма да я има.

44

Todorov

преди 1 година

Защо ли и ние не сме Народ като украинците, с такава жертвоготовност да браним родината си!? Само некадърник, неудачник и СТРАХЛИВЕЦ може да се дразни от смелостта на украинците!

43

Анонимен

преди 1 година

Точно така .Напред към Москва .До пълното унищожение на Путинофашизма.

42

Анонимен

преди 1 година

Ако стане ядрена война, американците ще се погрижат изрично Путин да е сред първите загинали.

41

Анонимен

преди 1 година

"Ако изпратят 300 -та хиляди на Изток, върху кого ще пусне радиация Джуджето?" - На джуджето не му пука за народа, той си има специален херметически затворен самолет в който да лети, докато на земата става апокалипсис при ядрена война.

40

Анонимен

преди 1 година

Оо те колко още си върнаха след Куппянск ... в момента обкръжават Лиман. Освен това продължават да изтласкват Русия и от Херсон. Червените в последните 2 седмици са напреднали общо за целия фронт само 3-4 климометра на 2 места и не са успели да завземат никое ново населено място.

39

Реалист

преди 1 година

Ако изпратят 300 -та хиляди на Изток, върху кого ще пусне радиация Джуджето?

38

Украйна

преди 1 година

Слава!