8

Алекс

преди 1 година

Сестрата на Роналдо да не се пеняви.На Роналдо му дойде времето за пенсия.Няма драма.Такъв е животът.

7

Анонимен

преди 1 година

Ако не Беше Краля на футбола .. тая Португалия никой нямаше да е чува. Да не говорим, че щяха да сънуват само да спечелят Европейското по футбол. Сестра му е права. Дори и да има слаб мач.. никога не трябва да има обиди и нереспект към Кристиано. Отделно в отбора имаше звезди като Жота , Бруно Фернандеш, Феликс и тн. Защо не решиха мача те :))))

6

Анонимен

преди 1 година

Тая па :) за ко тря съм благодарен на някакъв ритнитопков?

5

Анонимен

преди 1 година

Тези дума на тази дали са ви познати. И за нас сме чували много такива приказки. Истината е,че един спортист дори да е давал много за една държава и отбор,настава време в което ако не се откаже става тежест. И като му го кажат се цупи все едно е дал живота си за отбора,а те не му се отблагодаряват Пък реално нищо не е дал. Бил е просто един работник който вече не се справя със задълженията си и пречи на останалите. А за благодарност е получил дебела банкова сметка с десетки милиони.

4

Alex

преди 1 година

Ем 100 % са ваксани там няма как да са благодарни

3

Анонимен

преди 1 година

аз имам гъша мас много е добра да става хлъзгаво на роналдо ще му я дам на префенциални цени

2

Анонимен

преди 1 година

Пак ли е плакал Роналдо?

1

Анонимен

преди 1 година

Щото нали е най-добрия и се възлагат невъзможни цели за него и отбора. Ама той е един от 11 човека отбор, зависи от всички тях. А това, че има горямо его е друг въпрос.