9

Анонимен

преди 1 година

По-интересно е да се види кои са тези, които са склонни да признаят чуждия напредък и успех и да му се радват. Това са уникатите.

8

Анонимен

преди 1 година

Завиждат тези с голямото его. Защото никой не може да е най- и във то - във всичко, винаги някъде в нещо има по някой по-добър, но когато си самовлюбен, горд и прекомерно его, тогава не се учиш, не су радваш, а завиждаш. "Зодии" с такова его са овен, телец, лъв, козирог. Може и дева -стремежът към перфекционизъм води до завист, когато другият е перфектен в нещо.

7

Анонимен

преди 1 година

Най-завистливи са Дева и Телец.

6

Лични наблюдения

преди 1 година

относно жените "Лъв". Имам няколко такива колежки. Не завиждат, ако някой колега или колежка постигне в службата нещо повече от тях благодарение на труда си. Много завиждат обаче, ако някоя жена е по-хубава, по-елегантна или има по-охолен бит в сравнение с тях. Когато техен партньор флиртува с друга, се ядосват точно толкова, колкото и жените от останалите зодии.

5

Анонимен

преди 1 година

Жените Раци - да, много са завистливи, черногледи са и се държат така, че да се почувстваш виновен заради това, че ти е провървяло повече или че си постигнал нещо чрез труда си докато те са мързелували.

4

Анонимен

преди 1 година

Зодия "Грозна колежка" и зодия "Некадърен колега".

3

Никаква изненада

преди 1 година

Дева и Лъв!

2

ф

преди 1 година

Завиждат юнските жени раци. Близнаците и жените деви.

1

🙂

преди 1 година

Най - завистливи са козирог и лъв.Никога няма да ги чуете да кажат добро за другите. Отврат.