40

Офффф

преди 1 година

Кой го интересува ? Важното е сащ и шепа *** да забогатеят !

39

Болната Грета

преди 1 година

НИКАКВИ ПОСЛЕДСТВИЯ!!!

38

Сандо

преди 1 година

Екологията? ... а за икономическите последици защо никой не говори и не анализира?

37

Защо гръмна провода

преди 1 година

Европейците го гръмнаа. Щом е парников газ като го изпуснат в атмосферата ще повишат темепературата на земната повърхност, точно преди началото на зимата това е гениална стратегия за справяне с недостига на горивата.

36

Анонимен

преди 1 година

Каквото е останало по тръбите между двата крана ще излезе в атмосферата и толкоз. Като изригне един вулкан, да не би да е по-леко бедствие.

35

Анонимен

преди 1 година

Международен терорист номер 1 (САЩ) в действие.

34

Анонимен

преди 1 година

Щатите искат незабавно изтегляне на всичките си граждани от Русия. Ние да не останем по-назад-също. Какво са замислили световните глобалисти-сатанисти? Серия от терористични актове в Русия за които да обвинят Путин? Насаждане на страх и паника сред руснаци ге? Пълен шок и колапс в Русия. С изкривените от омраза към всичко руско лица, не знам на какво са способни. Вече наистина ме хваща едно почти непознато досега за мен чувство-страх.

33

Случаен минувач

преди 1 година

Ами че американците ги гръмнаха тръбите, за всеки е ясно. Не им пука на американците за екологията - те са далече. Байдън съвсем доскоро се пенявеше, че ще намери начини да спре руските доставки на газ в Европа. Сега докато успеят да ги ремонтират, ще почне зимата. И Европа - зависима от американски газ! От танкерите!

32

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Стелещият се над водата въздух, който съдържа повече от 5 процента метан е запалим. Трябва ли да го подпалят? От климатична гледна точка подпалването на изходящия метан има смисъл. Европейските страни заобикалящи Балтийско море ще се греят безплатно през зимата. От гледна точка на прехраната нещата са просто чудесни. Европейските рибни пазари ще бъдат затрупани от стотици хиляди тонове добре препечена евтина херинга.

31

Бай Илийчо

преди 1 година

ГАЗ,. ГЛАВЪ ЗАТРИВА !

30

Сега

преди 1 година

Санкции и на ФАЩ за тази злоба! Целия сват разбра кои са агресорите и че войната в Украйна е подкрепяна от краварите.НЕОНАЦИСТИ УМРЕТЕ!

29

х 10

преди 1 година

Каквито и да са последствията за околната среда, последствията за световната икономика ще са повече от катастрофални. Днес гледах една немска телевизия и ми направи впечатление, че цените на газа са се удесеторили (тоест умножили са се по 10 (ДЕСЕТ) в Германия ), ако това няма значение за никого. А, щях да пропусна, че Русия е една маааааааалка страна в Азия, която небрежно ще игнорираме.

28

Щирлиц

преди 1 година

А какви са последствията след Хирошима?Няма такива,според американските терористи.

27

Сандо

преди 1 година

аз се надявам да не почнат да летат атомни ракети че северна америка може да стане един пролив

26

ГРЕТА ТУНБЕРГ

преди 1 година

Аз обявявам специализирана военна операция срещу Русия за преодоляване на последиците от течовете на г(ъ)аз от руската тръба(***) върху околната среда!!! НАТО ще ме подкрепи, както и всички държави членки на НАТО, включително моята родина Швеция!!! (google translated)

25

Положителни последст

преди 1 година

Разреждат човеците със всички възможни средства. Битка за доминация. Но не можаха да маркират всички с QR код ;) все още. Щях да попитам задължителните ваксини що не са с QR код, а само ковидарската?

24

астора

преди 1 година

Германия загуби третата световна война , оше преди да е почнала

23

Анонимен

преди 1 година

Последствията ще са никакви, нулеви, несъществуващи, неизмерими; Измамата "КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ" причинени от човека, е елементарна и лесна за опровергаване, но за нейното налагане работят безбройни медии и институции; Понеже печалбите ще са неизчислими.

22

Fool

преди 1 година

До ВЪПРОС до ЕС. Защото основно се използва за производство на електричество. Ти електроенергията в тонове въглища ли си я плащаш или в кубични метра вода?

21

ДО Чакъра

преди 1 година

Какъв е този за който пищиш като заклана кокошка ?