15

Оня

преди 1 година

А уж държавата беше в разруха , а то кво се оказа ?!? Ама оня тиквун от Банкя не му е за сефте да лъже , и то нагло !

14

Анонимен

преди 1 година

Каква безработица от 25% те гони, по новите закони на 20 хората още избутват средното си образование.

13

Анонимен

преди 1 година

НИЩО НЕ РАЗБРАХ ОТ ПАСКВИЛА/

12

Диана

преди 1 година

68.6% на заетост през 2009?!...Не е възможно, освен ако не броят нерегистрираните в бюрото по труда и множество разни други нередности като фалшификации, лъжи и т.п. Та тогава сивата икономика беше в разцвет!..Пак лъжат тези БСПари предизборно! БСП и СИЕ вън от политиката!

11

:-)

преди 1 година

,, В България коефициентът на заетост през второто тримесечие е достигнал 75 на сто от трудоспособното население от 20 до 64 годишна възраст. "Тоест реалната безработица е 25%. Понеже безработните нямат регистрация в БТ не се водят за такива.

10

Анонимен

преди 1 година

До 3 млн българи ТИ ДА НЕ БИ ДА СИ ПРИВЪРЖЕНИК НА ТЕОРИЯТА ЗА САМОСТОЯТЕЛНОСТ- ЧУЧХЕ НА СЕВЕРНА КОРЕЯ- МИЗЕРИЯ, ГЛАД И ЯДЕНЕ НА ДЕЛИКАТЕСИ- БРЪМБАРИ, ПРИЛЕПИ, ЖАБИ И ДР ЗЕМНОВОДНИ. СЪВЕТ ВЗЕМИ МАПС И ВИЖ КАКВО СЕ СЛУЧВА С МОНГОЛИЯ КОЯТО ПОДКРЕПЯ РУСИЯ- МИЗЕРИЯТА Е БРУТАЛНА.

9

3 млн българи

преди 1 година

напуснаха България и работят и живеят в чужбина,благодарение на евроатланДиците на прехода,последователно унищожили икономиката и разпродали държавата ни.Изнасяме ток,злато,пшеница и млади кадри за да спасяваме икономиката на западните държави,а внасяме италиански ***,турски домати, сирийски бежанци и украински ВИП туристи. Нормално е да има висока заетост на запад след като прибират евтина работна ръка от държави, втора категория като България и вносни такива от страни от Третия свят...

8

Анонимен

преди 1 година

Личи и от приложената фотография, най-висока заетост на масите!

7

Анонимен

преди 1 година

Ха , защо ***...четата на герберите ги няма???????? Онемяха от яд, че нещо добро се случва като го няма оня лъжец от Банкя.

6

Анонимен

преди 1 година

12 години водени от герб все последни. Най-накрая нещата взеха да се променят и то само за 7 месеца. От това по- ясен знак за кого да гласуваме на 2 няма. В неделя гласувайте за себе си не за схемите на герб които искат отново да ни ограбват.

5

Анонимен

преди 1 година

Най -после нещо позитивно за България. Браво на Киро и момчетата. Стига с корупцията, кражбите и лъжите на ГЕРБ.

4

Анонимен

преди 1 година

Лъжи, лъжи и пак лъжи! България няма бъдеще, нека не се заблуждаваме!

3

Кирил

преди 1 година

То от толкова тарикати , накрая само бай Иван остана да баца. Кои има акъл, дали тук, дали по чужбина, все ще се оправи.

2

Анонимен

преди 1 година

Излезте в неделя и отсвирете ония с чекмеджетата, частните митници и имотите в Барселона и ще имаме още такива позитивни новини за държавата ни.

1

Анонимен

преди 1 година

Изритахме крадеца и лъжеца Боку и взехме да се съвземаме, затова на втори с акъл не с простотия.