33

Анонимен

преди 1 година

Мога горе-долу да се примиря с разни политикани, но никой не може да ме примири с Възраждане, партиите на Малинов, Божков и проч. пропутински извращенци.

32

FINAL COUNTDOWN

преди 1 година

ГЕРБ-СДС MAX 65 - МОЖЕ САМО ДА НАМАЛЯВАТ; ПП - 48 - МОЖЕ САМО ДА РАСТАТ; ДПС - 29 БЕЗ ТЕЗИ В ТУРЦИЯ - АКО ГЛАСУВАТЕ МАСОВО ПАДАТ НАДОЛУ; ВЪЗРАЖДАНЕ - 27 С КЛИЗМА - МОЖЕ САМО ДА НАМАЛЯВАТ; БСП - 29 - МАСОВОТО ГЛАСУВАНЕ УВЕЛИЧАВА РЕЗУЛТАТА; Бълг. ВЪЗХОД - 12 ТВЪРДО В ПАРЛАМЕНТА; ИТН - 12 СЪС СУПЕРКЛИЗМА: 80%АУТ/20%ВЪТРЕ. АКО ИТН НЕ ВЛЯЗАТ: ГЕРБ-СДС - 68; ПП - 51; ДПС - 30; ВЪЗРАЖДАНЕ - 28; БСП - 30; Бълг.ВЪЗХОД - 13. БЪЛГАРИНО НЕ МЕ ГЛЕДАЙ ТЪПО - ГЛАСУВАЙ С РАЗУМА СИ И МАСОВО !!!

31

европески гном

преди 1 година

само 2% членували а колко индианци гласуват за тез дет с а ги грабили през годините разпродали интересите и богатствата ни и направили най-бедната страна в Европа -българина е онай-големия мазохист в света

30

Анонимен

преди 1 година

Че кой иска да го представляват алчни путинисти.

29

Пасквилче :)

преди 1 година

Отворено общество СОФИЯ?!? Центъра за либерални стратегии, посветен на обществените нагласи към демокрацията?!? Уат дъ Фък из дат шит, баце?!? : D

28

Vol'Jin

преди 1 година

Не бе той казва 1,7 милиона цивилни жертви ама искаш ли да хванем бас че са 2,5 милиона жертви ама 1,7 милиона са мъртви от директно насилие и още 0,7 милиона тежко пострадали от индиректно насилие?

27

Vol'Jin

преди 1 година

Не бе ние тука сме мъртви само че не го знаем .... Там така пише докато не слязат под 6,5 милиона - Ема продължават виж какво означава престъпници срещу човечеството...

26

Vol'Jin

преди 1 година

https://youtu.be/tfPA4uwKE1kКак да не покажа на Сакскобургите бъдещето им?Или той как да не е сред най- земните артисти на времето ни.Искам да кажа, че всяко племе всеки народ всяка държава има свойте изключителни хора!

25

Vol'Jin

преди 1 година

30 години по-късно и 2,5 милиона цивилни жертви Червените кхмери са на съд в Международния военен трибунал.Моем ли да питам , а сините, жълтите, виолетовите, червените кхмери на балканите кога?Да копаме ли още един милион гроба докато стигнат ония?

24

Vol'Jin

преди 1 година

На Тошо Резиденциите, на Тошо златото алиииии промити мозъци. Това все едно Джо Байдън да каже, че Белият дом е негов или Владимир Путин да каже, че Кремъл е негов. Това са държавни и племенни представителни сгради и за разлика от Свен Бомволен 2 никога не ги е поискал. Или пък Делян Пеевски да каже, че не е пускал пронацистка стокхомскисиндромова пропаганда малко преди Бомволен 2 да се върне в "отечеството си", да "няма претенции" и да превърне в бащиния чрез църквата цялата държава. Отлъчване

23

Vol'Jin

преди 1 година

Или Джо Байдън да каже златото във федералния резерв е мое!

22

Vol'Jin

преди 1 година

На Тошо Резиденциите, на Тошо златото алиииии промити мозъци. Това все едно Джо Байдън да каже, че Белият дом е негов или Владимир Путин да каже, че Кремъл е негов. Това са държавни и племенни представителни сгради и за разлика от Свен Бомволен 2 никога не ги е поискал. Или пък Делян Пеевски да каже, че е пускал пронацистка стокхомскисиндромова пропаганда малко преди Бомволен 2 да се върне в "отечеството си", да "няма претенции" и да превърне в бащиния чрез църквата цялата държава. Отлъчванеееее

21

Анонимен

преди 1 година

БОЙКО БЯГА ОТ ДЕБАТ КАТО ГЕЙ ОТ ВОЕННА СЛУЖБА.

20

Анонимен

преди 1 година

Ами като не ходаят да гласуват, няма как да са представени. Но това е олицетворение на всичко. Българина крие доходи, осигуровки, но после държавата му е длъжна. Аз ако не си плащам таксата във фитнеса, те дали са ми длъжни за услуги които предлагат? Ако не си платя ГО, дали застрахователя е длъжен да ми покрие щети?

19

Анонимен

преди 1 година

Аз съм сеирджия. Искам Киро и Боко на ринга да се бият. Който победи - за него ще гласувам. Ама Боко кюлчето избяга. Значи ще гласувам за Киро. Тва е.

18

Анонимен

преди 1 година

До монархист По история имаш слаб нали?

17

Анонимен

преди 1 година

А защо не може да се гласува за няколко партии едновременно? Аз може да не искам една партия да управлява с един лидер да управлява. Може да искам коалиция от различни партии. Но системата не ми позволява такъв избор.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ИМА КОГАТО ИМА ИСТИНСКО ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО. ИНАЧЕ НЯМА ХАРИ И ВИДЕНОВА-БОЙКОВА-РАДЕВА-НИНОВА ЗИМА, ЛЯТО И Т.Н.

15

Анонимен

преди 1 година

Никой не се интересува от избори. Когато некадърните политици отново не съставят правителство, за да слушат единствено шепата си избиратели, ще има бунтове. Ясно е при пореден провал на системата какво следва. Следва смяна на системата.

14

Анонимен

преди 1 година

КОМУНИСТИ, ЧЕЛГАРИ, МУТРИ ВЪВ ЕДИН И СЪЩИ СТРОЙ!