51

КАНАРЪ ПЛОВДИВЪ

преди 1 година

НАПРАВЕТЕ ПРЕВРАТ,НЯМА ДА ХОДИТЕ НА ВОЙНА! *** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА.......

50

Диана

преди 1 година

Явно администрацията в Русия не отчита златните медали и олимпийските награди - бюрокрация като бюрокрация..Все пак Русия слага тези случаи в графа "грешки" докато Украйна изпрати на фронта боксьора спечелил титла в боя с английския Джошуа, като дори допълниха,че след мача той се връщал отново на бойното поле да изпълнявал своя граждански дълг, значи..

49

Кори

преди 1 година

А ти имаш ли познания по история ,защо руските войници например са дезертирали през Първата световна война,с какво например англичаните и французите са подпомогнали своите сътрудници във войната,кой е изнесъл голяма част от войната на свой гръб,англичаните ли, французите ли ? Знаеш колко жертви са дали руснаците в сравнение с другите от Антантата?

48

Кико

преди 1 година

А наш Копейкин,кагда?

47

Мая

преди 1 година

За ,"мнение": Да сте виждали нещо логично в стъпките на Джуджето?

46

Мнение

преди 1 година

Най-разумно е просто да прекратят военните действия. Защо е нужно да загиват хора? Има много начини една държава да постигне каквото иска, ако е толкова голяма, силна и богата на ресурси, каквато е Русия. Защо тамошните управляващи наказват и собствения си народ?

45

Анонимен

преди 1 година

Ами не са ли точно хората, свикнали на режим, на тжки тренировки и работа с трениьори, най-подходящи за войници? Само питам ...

44

СпИртист

преди 1 година

И каква новина е, че ще мобилизират бивш футболист?!? Да не е нещо повече или по-малко, същото е и с фигуристът. Даже би трябвало, хора, спортости свикнали на дисциплина и лишения да са в пъти по-надеждни от не-спористите. А ползвайки логиката на "статията" спокойно можем да се възмутим, че повиквателни са получили бивши водопроводчици, зидари, заварчици и т.н., работили в Берлин, Лондон, Париж и д-р. Ясна е и тази българо-езична "медия", и тя като другите е проводник само на Правилната истина!

43

Глупчо Бездънски

преди 1 година

До Анонимен. Ти спиш и сънуваш ли?Какво нямало да има?А,бе,я си пий хапчетата!Каква армия и Русия?Каквото имаше,отдавна гние по украинските степи.Тая банда пияници и *** ли е армия?То да се фукаш,че си някакъв е лесно,ама като гръмне пушката и си е е..бало майкята!Какъвто им началника Джуджак,такъв му и аскера,клоуни и фукливци!

42

Кори

преди 1 година

До Анонимен, какъв бил руснакът по рождение? Руснакът е абсолютен световен шампион по предаване в плен, по дезертиране, по брой на загуби в жива сила.

41

Анонимен

преди 1 година

Русия няма да си играе този път. Ще има прегазване на Украйна, но тази армия не е за Украйна. Русия може да завземе цяла източна Европа и най-вероятно за това се подготвят. За една седмица ще падне Прибалтика. Полша и Украйна ще ядат бомби и другите сами ще капитулират.

40

Бай Дрън

преди 1 година

Имало славяни, нямало славяни...ами аз с един поляк примерно може да се разбера без преводач и речник, докато с един англичанин или немец никога. Това е то да си славянин. Говорим един език, разбираме се без преводач...ама дали сме имали обща кръв...що, американци и англичани имат ли? Това не им пречи да се наричат американци, англосаксонци и тем подобни...ЩЩД...ако някой е учил морзовата азбука.

39

СПАРТАК

преди 1 година

"""""""Да, това е целта на всяка война на Московията, от както са били васали на монголците - да избиват други славяни. Няма по-голям враг в историята на славяните от т.нар. Русия.""""""" Щеше да си прав, ама само дето няма такова нещо като слвяни. Не може да ползваш исторически неверната идеологическа терминология на Московията за да обясняваш постъпките и с нея.

38

Unknown

преди 1 година

Жените и те да се готвят скоро .....

37

Анонимен

преди 1 година

Откъде мисирките от Днес разбраха, че са "без никаква подготовка". Абсолютно вдички минават подготовка. Но по закон се викат служили. А руснакът е войник по рождение. Интересно, каква е подготовката на хохлите, които ги събират от улиците? На Днес не му е подаден отговор на този въпрос.

36

Анонимен

преди 1 година

Като изпратят куцо и сакато ще имат повече жертви. Нищо повече.

35

Анонимен

преди 1 година

До 17 Да, това е целта на всяка война на Московията, от както са били васали на монголците - да избиват други славяни. Няма по-голям враг в историята на славяните от т.нар. Русия.

34

Анонимен

преди 1 година

Как може да не е съобщил, че е станал на 37? Ххахах, абсурди на макс.

33

Ахаа

преди 1 година

Ами какво като са спортисти - стават за войници - могат да уMрат като всички останали. Или има по-равни както винаги и навсякъде.

32

Анонимен

преди 1 година

Те и украинците минаха по този път, ама тогава медиите тактично си мълчаха. Украйна и Русия са с обсолютно еднакъв манталитет и подходи. Шапка свалям на американците, как ги накараха да се избият по между си. Руснаците създадоха Украйна, за да им е стабилна международна опора, а американците просто им дръпнаха опората. Това са последиците от годинити в които комунистите са избивали всичко мислещо в СССР и резултатите са на лице!