22

Анонимен

преди 1 година

Мислех, че вече са цивилизовали и демократизирали Луната, а те само искали да да литнат на електромоторчета. И по пътя ще зареждат гориво на междупланетни електростанции, че ел горивото свършва бързо.

21

Анонимен

преди 1 година

Поредната екоталибанска глупост - какво е реалното приложиние на този самолет? За да се заменят двигателите ползващи фосилни горива е нужна базова нова технология, батериите имат прекалено много ограничения, прекалено ниско КПД, те не може да са алтернатива.

20

Име

преди 1 година

Чак да е екологичен, не е! А и на кой ше му трябва полет от до 250 мили?

19

do 17

преди 1 година

Мхм да, бещо което е неизчерпаемо и може да си го вземеш от слънцето, ще бъде запазено за избрани хора, чуваш ли се какшо говориш.

18

до паралия

преди 1 година

Как къде? В Афганистан, бе!

17

майтапчии

преди 1 година

Абе, то както е тръгнало, елекричеството скоро ще стане по-скъпо от "бензинЯ" и ще бъде превилегия само за много богатите!! -)))))

16

Паралия

преди 1 година

Купи си нов джип за 500 000 евро ,поздравете ме .И да питам къде да го отпразнувам на луксозен круиз или в Бора бора ?

15

Анонимен

преди 1 година

Ей това русофилията си е голяма болест. Батериите та батериите. Много сте елементарни. Абе ало, тия в щатите не ядат само слама като вас или пък да прибират тоалетните чинии от чужда държава. Само се чудите какви глупости да пишете.

14

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен...абе ти и до *** май не ходиш без да припишеш акото си на "русофилите-рубладжии"..?

13

Анонимен

преди 1 година

вижате ли, рубладжии, хората какво правят , докато вие правите войни и мизерия?

12

Анонимен

преди 1 година

Над пустинята Атакама и на юг от столицата Сантяго в Чили няма кемптрейлс. Защо ли.

11

U-52

преди 1 година

И като се изхабят батерийките.......пали дизеловия двигател да ги зареди, нали?!

10

ПроСоТо

преди 1 година

Ако бе,нека са прават опити!..Без "луди глави" прогреса е немислим..А доколко е ПОЛЕЗЕН въпросния "прогрес" е съвсем друга тема../ разбиването на атома беше едно от най-великите събития В "ПРОГРЕСА" на човечеството,а знаете ПЪРВО за какво го използваха..и продължават../

9

Анонимен

преди 1 година

Аз няма да се кача в такъв самолет, макар, че ще се лиша от място в историята-като един от първите загинали при такъв полет. А тези, които вярват, че НАСА отклонили метеорит с ракета-ха ха ха! Сериозно? Дори не успяха да изстрелят ракетката си с кукли към луната. Отклонили метеорит от траекторията му? Велики и вездесъщи. Ах, тази пропаганда кви чудеса твори.

8

Читател

преди 1 година

Самолетите са аут. Ще има само за военни цели. Зелените ид..ти, бвиняват въздухоплаването за един от големите причинители на парниковия ефект; но не заради изгорелите газове, а за⁸ конденза - любимата тъ.ня на друг вид ***.ти "кем трейлс".Батериите ще отпаднат - на сушата и във водата, е ОК, но въздуха е изолатор.

7

трябва да си луд

преди 1 година

за да се качиш на това - да му пламнат батериите във въздуха и си до там!

6

Анонимен

преди 1 година

Да се возят краварите в него.

5

анонимен

преди 1 година

електрическа кола разрущи самолет на земята. На електрически самолет объркана програма, обикновено късо,,, и всички при Свети Петър.

4

do 3

преди 1 година

И какво ще се случи с тези батерии при - 30, -40C?

3

До 1

преди 1 година

Задвижва се от 2 електрически пропелера на опашката на самолета захранвани от литиеви батерии като при автомобилите. Нищо ново няма в тази технология! Хората си правеха такива RC самолети с дистанционно още преди 20 години. Сега просто за взели тази концепция и са я уголемили до пълноразмерен самолет за превоз на хора.