5

Ку-Ку

преди 1 година

Зърнената мафия е на ДПС, ако не се лъжа.

4

Анонимен

преди 1 година

Другарю Дикме , тогава как ще обясните парадокса ,че въпреки ниските цени на пшеницата от Украйна , от която изключително се прави българският хляб , цената на насъщния от началото на войната се вдигна със 70% ,т.е. почти двойно ?! Горките зърнари , живи да ги ожалиш , ще карат Майбах модел от миналата година ...

3

Анонимен

преди 1 година

Oт служител на представителство на известна марка автомобили, от край време знам, че "земеделеца" получили субсидия, първата му работа е да си купи чисто нов последен модел джип.

2

ВЪПРОС

преди 1 година

Защо Цените на Хляба и Олиото се ВДИГНАХА , вместо да Паднат ?И ДДС се Премахна , И Складовете са Пълни с Евтина Продукция ?Има Някой за Трибунал .В Годините след СОЦА - 90-те , Мафията се опита да граби - Тогава излязохме и Разграбихме Магазините - Днес е време за такива Мерки .

1

Анонимен

преди 1 година

Знаеми ги ние тези земеделци. Насадили няколко дестеки декара със слънчоглед до нас, ама не го прибират, защото няма къде да го съхраняват. Това не са замеделци. Това са далаверджии. Целта им е била само да вземат парите от ЕС, а не да произведат нещо. Всяка година едно и също се случва пред нас. Не прибират продукцията, разорават и напролет пак засяват с нещо за да могат пак да им преведат пари.