9

Дучето

преди 1 година

Поздрави за победата на Италиански Братя!

8

Бенито М.

преди 1 година

Имаме лек за такива!

7

Д-р Ху

преди 1 година

Да им намалят поведението, да ги преместят в изправително училище и да глобят тежко родителите със заплаха от затвор при повторно провинение! Бързо ще им мине!

6

Некъф

преди 1 година

Не трябва да забравяме, че земята не сме я наследили от дедите ни, а сме я взели на заем от децата ни!

5

Анонимен

преди 1 година

Как мимикрира колонислизма. Ще почна не от началото, оставам го за ваше разсъждение. Почвам от Комунизма, после социализъм, после демократичен социализъм, после либерализъм, а всичко е един и същ тоталитаризъм, където който не се подчинява на грабежа се разиграва етническата карта.

4

Анонимен

преди 1 година

Либерастите много мразят демокрацията, още повече плурализма. Не е ли тяхното, розовите комунистчета започват с цирковете, интригите, реването и плюенето. Всеки които не повтаря мантрите на либерастките шамани, веднага става неверник и розовата инквизиция го остранява като неверник.

3

Анонимен

преди 1 година

аха, добре аз пък ги виждам нещата така - като не могат да гласуват да правят като вятъра :)

2

Анонимен

преди 1 година

Професия: журнаГлист. Холандските фермери протестираха в продължение на месеци и още протестират радикално левите политики на нео-фашисткото холандско правителсто. ЖурнаГлистите мълчат като пукали. Обаче няколко сополанковци "окупирали" физкултурния салон: ей ТОВА вече е новина, а?

1

Анонимен

преди 1 година

И тук в началото на демонокрацията подкупиха студентите да окупират университети.