11

КЪДЕ

преди 1 година

Ни отива водата? Валежи има но водата ни изчезва главоломно бързо.Сигурно пак има няква схема от ЕСЕС за източване на басейните ни.

10

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

До коментар номер 6. Точно вашите комунисти почти ликвидираха моята река Тунджа. ,,Народната,, власт направи,,Копринка,,(тогава,,Г.Димитров,,),вец,,Ст. Загора,,(с крадена вода от Тунджа),58-60 сонди за кражба на подземни (под Тунджа) води за безводната Ст. Загора,язовир,,Жребчево,, с кражби от община Нова Загора и от всички изброени отработените води отиват в река Марица. Добре че в Ямбол имаме подземни води.

9

Анонимен

преди 1 година

Короната е виновна! Натръшка дъртите комyндели, дето ходеха да пикaят на сборището им на Копринка и нивото пада!

8

Анонимен

преди 1 година

Мафиа навсекъде баце,за поливане вода нема,за рибите вода нема,ама за ВЕИ-тата дето все на приближени са раздадени вода има.

7

Яяяя

преди 1 година

Аааа! Значи от там е дипломата му на хидролог

6

Анонимен

преди 1 година

Язовира се казва Георги Димитров. Ама го прекръстиха 1992г щото нали изведнъж всичко комунистическо стана много лошо. Нищо че комунистите са го построили и ние го ползваме. Лошо е и това е.

5

Анонимен

преди 1 година

Бойко източи парите за ремонта , няма как да са пълни язовирите

4

Анонимен

преди 1 година

Преди десетина години поне първата година на изпускането на язовира под 10% беше, че ще ремонтират стената на язовира. Боядисаха будката на пазача и ремонта свърши...

3

Анонимен

преди 1 година

това е Промяната на Киро Язовиро

2

Анонимен

преди 1 година

Ами депесари държат ВЕЦ-а на стената и всяка година го изочват, че да продават ток. Той един yмрял ВЕЦ, дето е от 1950-та, ама кърти безплатна пара. Отделно депесарите са изкупили земеделските земи надолу - хем си правят пари от водата, хем пълнят каналите да си поливат. И това е от поне 10 години насам. Няма кой да ги пипне - ни Бочко, ни Кирчо.

1

АнонимЦИГАНЕТОен

преди 1 година

язовирите са дадени преди 30 години на близки съпартиици на СОКОЛА