13

Тъжна БГ реалност

преди 1 година

Нямаме пътища за такива скорости!!! Нито контрол над кокаина, нито над образованието и манталитета...Как се спира с 200 в насрещно движеща се кола...или пък в стена с 1.5тона?! За колко време...? И като има супер-дупер системи за сигурност...резултатът какъв е? Изобщо трябва много неща да се променят, за да се намалят жертвите по пътя.

12

Синчовец

преди 1 година

От цялата статия разбрах, че кокаинът е прекаленно скъп!

11

Анонимен 2

преди 1 година

До АнонименАутобаните без ограничения в под 50% от случаите и точно заради хора с такова мислене ще стават все по-малко.

10

До 5

преди 1 година

Има случаи в които са карали с 400 километра ако не се лъжа има и 412 километра, всичките тези случаи са глобени не за превишена скорост а за опасно каране.Така че и германия си има своите контролни системи.Просто са по различни, иначе да немския бетон, доста е скъп но се произвежда изцяло в германия си има предимство пред асфалта, които ако германия го ползва си е изцяло внос.

9

Анонимен

преди 1 година

5 години си карам новото ауди с 200 по нашите магистрали и нищо ми няма. само че не пия и не друсам и отдалече пускам газта и чакам бавния от дистанция да освободи лявата лента.

8

до 6

преди 1 година

Най-голямата глупост е извършил баща ти, като те е създал!

7

Joko

преди 1 година

Решаването на този поблем не е проблем. Проблемът е, че ако се намерят решения, които се прилагат неизбежно и веднага на всеки нарушител, това ще засегне коопелетата на богатите и власт имащи. Порди тази причина решение на проблена не се търси !

6

Анонимен

преди 1 година

тоя говори глупости. карал съм по хемус с 270. имаш време за реакции. малко, ама имаш. е са...ако си наджасан нямаш реакции...тука е прав...

5

До 3

преди 1 година

На немските Аутобани можеш и 400 км/ч да вдигнеш, защото са качествени. На Тракия с над 150 км/ч. вече си под наблюдение от Св. Петър. Това също е разликата, не е само манталитет.

4

Анонимен

преди 1 година

в мвр проблем няма, гражданите са виновни

3

Анонимен

преди 1 година

За този чичка имам следния въпрос- защо в Германия до ден днешен има стотици аутобани без ограничение на скоростта и там се хвърчи от всеки с позволяваща го кола с 350км/ч, а аз лично си карам колата с 280, защото толкова й е електронното ограничение. Смърните случаи на глава от населението от катастрофи там са около 1/50та спрямо тук. Скоростта не е проблемът. Проблемът се казва МАНТАЛИТЕТ къде, как и защо се кара бързо. Както и ценностна система да не се кара пиян и дрогиран.

2

1

преди 1 година

сетихте се, че и вас могат да ви сгазят. Ама дали не е малко късно.

1

Анонимен

преди 1 година

"Това е картината в наркоупотребата и наркоразпространението. Големият проблем е тук. Изпуснахме да контролираме този процес".Напротив, да не мислите, че държавата не знае кои са най-големите наркобосове ? Просто и те си плащат за полицейски чадър. МВР трябва незабавно да се разпусне и изрине от до.