13

Анонимен

преди 1 година

Все още не е ясно за какви нива на ограничения говорим, но вече е абсолютно ясно, че през миналата нощ налягането в нитките на "Северен поток-2" рязко падна. Изглежда имаме нарушаване на целостта на газопровода край датския остров Борнхолм. Руснаците истински ще ме удивят, ако се засилят да го ремонтират. Германското правителство се лиши от последната възможност да получи руски газ по договорени с "Газпром" цени.

12

Някой

преди 1 година

Е то така казано... Излиза, че сега дивият капитализъм настъпва в Русия, а дивият комунизъм - В ЕС! Щом вече и на планова икономика минаваме.... Остава да публикуват и "планове за изпълнение" както в соца. За по- младите, които непомнят тези времена: Тогава дори и пожарната имаше план колко пожара трябва да изгаси годишно. Ако искате вярвайте, ако неискате - Недеийте. Това е факт. Представете си какво безумие беше....

11

пуйката

преди 1 година

От всекиго според възможностите,на всекиго според потребностите.Комунизмът е на път да победи в ЕС.Как е еврото днес?И да засилят санкциите,че ако след решението на Думата за присъединяване на териториите с референдумите Украйна ги обстрелва Русия ще я обяви за агресор и ще и обяви война официално.ООН е аут при правото на вето и на Русия и на САЩ и правото е според разбиранията на всеки.

10

Социализъм 2.0

преди 1 година

Добре дошли в новото нормално и планова икономика.

9

Анонимен

преди 1 година

Всички либертариански пазарници в България да плащат пазарните цени. Знаете кои са. Тавани за тях да няма.

8

Анонимен

преди 1 година

Маркс и Енгелс са казали, че призракът на комунизма броди из ЕВРОПА, не в Африка и Русия.

7

Анонимен

преди 1 година

Ама къде отиде либералният капитализъм,какви са тия тавани,какви са тия"загнили"комунистически приоми?

6

Анонимен

преди 1 година

Много са социални, когато дойде за нацията си! Къде съм го чувал преди ....

5

Анонимен

преди 1 година

Занчи хем таван, хем ще изядем печалбите. Ем ... те утре ще кажат "чао", ще затворят енергийните мощности и ... може да се опитате да ги национализиреате, ама специалисите, като се пръснат из други компании и чужбини (с помощта на инвеститрите - хубавият талант не се пилее), кво правите? Задължавате ги да работят? Ще връщаме нацизма май, а Германия?

4

Маркс

преди 1 година

Социализмьт ще започне от германия

3

Анонимен

преди 1 година

Кво стана с пазарния принцип, пазара определял цената .. дрън дрън ...

2

Анонимен

преди 1 година

3eлeнaтa cgeлka axa ga nycнe kaфeвo и ce cneчe, eraccи...

1

препърс

преди 1 година

Хаха