17

Разликата

преди 1 година

от Русия до Германия е от землята до Небето. Успокойте топката красножопи русофили. Голем член с големи стерео-дисаги ви очаква. Пренастройвайте се, дорде е време и Путин не е решил да ви сбере за бой, че ще я вапцате хептен.

16

Анонимен

преди 1 година

Че то всяка държава си има правила, разпоредби и закони според които реагира когато се появят размирици по улиците. Неотдавна вятърните мелничари смляха от бой немалка група протестиращи. М Германия също. Защо в Русия за е друго.

15

Анонимен

преди 1 година

Хабиб ще ги размаже рашките :)))

14

хмм ...

преди 1 година

Искаме референдум за автономия на Дегестан, Чечня, Татарстан и Крим да видим колко демократична е Русия ??? Тогава, ще признаем референдума в Донбас и другите украински области

13

До хората

преди 1 година

Ти май си нямаш и идея, що за роби са руснаците. Народът им никога не е живял и един ден в свобода. Помрънкат, помрънкат, па се преклонят пред батушка.

12

хората

преди 1 година

не са овце, както им се иска на диктаторите, не им се мре за путину и рано или късно народната любов ще залее Путинчо

11

Анонимен

преди 1 година

вече и държави си измисляме да прокараме поредния фейк за кинти

10

Анонимен

преди 1 година

вече и държави си измисляме да пролараме поредния фейк за кинти

9

Анонимен

преди 1 година

Много нагло и гнусно това - да пращаш други народи да гинат, заради болния ти мозък.

8

Космонавт

преди 1 година

До Кори В северен Кавказ открито се говори за революция. Путин държи 150 000 окупаторска армия в Чечения, ако я изтегли ще му се завие свят. Макар, че тези хора изповядват ислям имат много български гени. Това, че има много убити дагестанци в Украйна не е случайно, това е истинската братоубиствена война която разпали Путин, отново изтребват хората с български ген. Руснаците са мешилка от монголи, германски варвари и ескимоси, нямат нищо общо с украинците.

7

В Дегестан бият яко

преди 1 година

ОМОНците налазиха Дегестан след като там яко ступаха военкоматите. Но не мисля ,че ОМОНците могат да помогнат много - местните си познават планините и на ОМОНците ще им е трудно да ги гонят по чукарите. Май Дегестан пак ще се отделя от руската прегръдка.

6

Анонимен

преди 1 година

Не им се воюва на хората за някакъв си психопат и репресивния му апарат.

5

Кори

преди 1 година

До Космонавт, и следва -Ефектът на доминото- Много кръв ще се пролее по онези места. И контрата ще отиде в имперското население. За стотици години поробените народи, толкова гняв са събрали.

4

трета чеченска война

преди 1 година

Май ще има трета чеченска война. Дегестан и Чечня бяха съюзници. В момента има чеченски доброволци ,които се бият на страната на Украйна - и го правят за да изучават слабостите на руската армия. Кадиров там го смятат за предател, както и баща му. Но и той усеща ,че путин е слаб и отказа мобилизация.

3

Космонавт

преди 1 година

Началото на края за бункерния диктатор ще започне от Кавказ.

2

Анонимен

преди 1 година

в украйна такива ги разстрелват на място ама путин нали е мека китка ги задържа ... позор

1

Кори

преди 1 година

На самолета на президента пише "Россия", не пише Дагестан. Президентът на "Росссиийй" да си мобилизира росияните.