39

Кико

преди 1 година

Тези младежи са бомба със закъснител!

38

Анонимен

преди 1 година

Положението в Русия: 1. Джуджетата управляват. 2. Оррккитте са разбити на фронта. 3. Хобитите бягат през границата. 4. Елфите Симонян, Скабеева, Соловйов приказват по телевизора.

37

Анонимен

преди 1 година

Положението в Русия: 1. Джуджетата управляват. 2. *** са разбити на фронта. 3. Хобитите бягат през границата. 4. Елфите Симонян, Скабеева, Соловйов приказват по телевизора.

36

Анонимен

преди 1 година

Украинците приемат в плен руски граждани в мобилизацонна възраст. Всички граници трябва да бъдат затворени и отворена само границата към Украйна.

35

Анонимен

преди 1 година

Страхливци ! Имате да убиете едно джудже и сте свободни, ама не ви стиска ! Мишоци !

34

правилно

преди 1 година

да отиват да намерят джуджето в кремъл, не да бягат кат мишоци

33

Анонимен

преди 1 година

До R.A.T.M Тези руски мъже 7 месеца не се притесняваха, че путиновата армия убива в Украйна жени, деца, старци...съсипва и унищожава домове, детски градини, училища, болници, театри, църкви. Сега, когато лично ги засяга изведнъж се сетиха, че не искат да умират за путин. Защо 7 месеца не протестираха срещу войната, убийствата и терора в Украйна? Вероятно считат Русия за велика...и ще продължат да подкрепят руската агресия, когато спре да ги засяга лично... Всеки народ заслужава политиците си.

32

Анонимен

преди 1 година

Я пусни в кравария една такава .частична мобилизация и гледай какво става - опашката към Мексико ще почва от Чикаго

31

555

преди 1 година

Русите да продължават да дремят, а диктатора да ги праща да *** за нищо.

30

R.A.T.M

преди 1 година

Отново някаква недомислена политика на запада, защо да не бягат мъже във Финландия, прибалтийските републики, Армения, Грузия и др.Трябва даже да ги стимулират да бягат иначе остават при Путин работна ръка, военен резерв. На запад аналатиците пак не мислят, а действат импулсивно, какво си мислят, че бягат ФСБ и десантчици и ще стават зелени човечета ли ?

29

малоу

преди 1 година

мници

28

никои

преди 1 година

не желае да го тьрпи тея ***

27

а пьк

преди 1 година

на мене ми трябва някои да ме правиаиде 4упка

26

забранено

преди 1 година

е и за риснаци и за украинци

25

Жужето

преди 1 година

го оземлиха в реални граници: метър на два на два ! Ла Комедиа е Финита ! Има място и за останалите ! Под земята и под водата ! Там всички са равни и откриват истинската демокрация ! Най демократични са червеите, без предразсъдъци за националност и лични заблуди !

24

Анонимен

преди 1 година

До 21 В Казахстан руснаците без виза може да стоят само 30 дни, в Беларус 90. Така че там ги пускат, но не и да останат за дълго. Руснаците нямат друг избор, освен да свалят путин.

23

Анонимен

преди 1 година

Руската страна ли съветва гражданите да се въздържат от пътуване в посока Грузия през ГКПП Верхний Ларс? Ако ги съветват руските власти това не е толкова поради задръстването и "затварянето", а поради факта, че на тази огромна надморска височина не са изключени валежи от сняг и ниски темтератури през нощта. Ще създадат проблеми на МЧС да ги измъква вкочанени от преспите.

22

Най-голямата заплаха

преди 1 година

за Националната Сигурност на България е руската общност с недвижими имоти по родното ни черноморие и очакваната нова върна от руски емигранти,с които ще пристигнат и стотици,ако не и хиляди, сътрудници от руските тайни служби,които заедно българските русофилчета ще дестабилизират държавата ни. Ето защо България трябва да затвори границите си за всички руснаци.Те не бягат от война и ще създават само проблеми.

21

АХАХХХАХХАХАХХАХА

преди 1 година

А СЕГА!?! Да бяха махнали руските свастики на време. Грузинците не са длъжни да търпят тези диваци

20

Алекс

преди 1 година

Правилно решение.Съберат ли се повече руснаци на едно място,проблемите са неизбежни.Въпрос на време е някой руски вожд да заяви,че не им се спазват правата и да тръгне да ги "освобождава".Ако искаш да ти е мирна главата,не пускай ватенки в къщата си.