11

чичо

преди 1 година

Проблемите на пътя започват още от невъзможно тъпите листовки.Една случка.Не е шега.Аз,пенсионер от ВВС,летец и гл. прокурор решаваме листовка на компа-не я решихме.Опитваме втора и този път,ти да видиш,-не я решаваме!.Разгледахме листовките и прокурора казва-трябва да паднем до просташкото им ниво и може и да успеем.Има въпроси с 4 верни отговора което е против нормалната човешка логика.Те много въпроси са лишени от логика.Така са,не да ги решиш,а да ги платиш

10

Анонимен

преди 1 година

Всеки в тази държавица не си върши работата ама въобще и същевременно винаги се оправдава с някой друг, от чистачка до президент.

9

Дедо Гочо

преди 1 година

Пътната безопасност не е била приоритет за партиите - каква безопастност тук е като на фронта в Украйна - всеки те е взел на мушка . Убиха мой познат в ПТП - дело 3,5 г пътният полицай писал протокола , че е рязал колана да извади тялото на процеса каза че не си спомня дали е имал колан . Виновният сключи споразумение след 3,5 г и условна . Питате къде в БУРГАС

8

Анонимен

преди 1 година

При ПТП не само трябва да е задължителна пробата за наркотици и алкохол, но и употребата им трябва да се криминализира и да се лежи ефективно по бързо съдопроизводство. При употреба на алкохол и наркотици, съдът трябва да се произнесе до 30 дни. Какво не е ясно тук не знам. Надрусан убил човек.

7

П.К.

преди 1 година

Вечните дежурни на празни приказки от мижавото институтче, в което НЕ СА СВЪРШИЛИ ЗА ПЕТ ПАРИ НЯКАКВА РАБОТА. Пък таз е върхът на уйдурмите и на наглостта. НЕ ИСКАМЕ НА ПОДОБНИ ЯЛОВИ "ЕКСПЕРТИ" НИЕ ДА ИМ ПЛАЩАМЕ ЗА ТОЗ, ДЕТО ДУХА. Настояваме непрекъснато подобни паразитни свърталища на безработни ДА БЪДАТ ЗАКРИТИ!

6

Анонимен

преди 1 година

Браво! Думата трябва да имат хора като тази жена! Нищо не правят любимите ни партии!

5

младен

преди 1 година

Разбира се!!! Приоритет е грабенето.

4

А,ха

преди 1 година

"експертът" Русинова е завършила "Социална педагогика"в СУ "Климент Охридски",В САЩ-,Икономика и управление на бизнеса",в Швейцария -Планиране ,управление и административна дейност -незаеършена.Нито една специализация по безопасност на движението.Но се е намърдал на сладко място,за което няма никаква специализация и представа.

3

ДРАГАН

преди 1 година

КАКВА ПЪТНА БЕЗОПАСНОСТ?! ПЪТИЩАТА СА СИ ОК! ТУК ЖИВЕЯТ ВАРВАРИ! ГЪРЦИТЕ ОЩЕ НАВРЕМЕТО СА ГО КАЗВАЛИ ТОВА!

2

Анонимен

преди 1 година

Партиите имат интерес мафията да работи на пълни обороти.

1

Ти да видиш..

преди 1 година

Диана Русинова експерт по пътна безопасност.Тази има ли шофьорска книжка и може ли да готви хубав боб ?На кого е протеже ?