243

Nqkakъв

преди 1 година

Трябва да си не знам какъв че малка Украйна че ще победи Русия.

242

Анонимен

преди 1 година

Тия така наречени "военни специалисти", които канят за коментар по теми в които очевадно не са в час да обяснят къде е нашата собствена армия...Че те контрольорите в Софийския градски транспорт са повече от редниците в нея...Без да слагаме пенсионираните но още работещи генерали и висши офицери пърдялници по кабинетите и прочие хрантутници сметката е вярна...И понеже сме пример във военно отношение гордо ще даваме акъл по медиите...КRЕТЕНи

241

Анонимен

преди 1 година

То и нашите продажни политициправят безумия с тия украинци които се хранят безплатно по хотелите ,сега отново ще вкарват ноември !!!бях шест месеца на работя в хотел на черноморието ,тия хора толковаса бедни и бягаку от войната че карат луксозни коли и джипове за много хиляди евро )и като се изка един от ПП че те зиматя нямало какво да,се хранят )за това че преемаъ о зимата украински фашисти безплатно ,гадове няма да гласуваме за продажните партии

240

РУСКИ ЕМИГРАНТИ

преди 1 година

СТОТИЦИ ХИЛЯДИ НАПУСНАХА РУСИЯ ПРЕЗ 2022 ! РУСНАЦИТЕ И НАСЛЕДНИЦИТЕ ИМ ПО СВЕТА СА СТОТИЦИ МИЛИОНИ !ВИСОКО КВАЛИФИЦИРАНИ И ОТКРИВАТЕЛИ ПРИЕМАТ В ЦЯЛ СВЯТ ! НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ Е ЛУД ДА става пушечно месо заради ПУНДЕРСКАТА БАНДА ! РУСИЯ става НЕАНДЕРТАЛИЯ НА 21 ВЕК ! ЕВРОПА НАПРЕДВА !

239

Анонимен

преди 1 година

Все специалист канят за разговор, военни министр и.т.н! Българската войска е децимирана до колкото да попълни националния стадион и това е! Седем самолета, три летят другите за части, не знам имаме ли изобщо танкове абе изобщо какво натовско благородно желязо имаме?

238

ПРОТИВ ВОЙНАТА

преди 1 година

До Кирил ИванковВсички бедствия на България идват от войната на Путин.Това е истината.

237

Куку

преди 1 година

Кога е бил на война този, че изказва такива заключения?

236

Хахаха

преди 1 година

Ама тя вече спечели,само дето тук ни промиват мозъците.Сега големите преговарят за баницата.

235

Анонимен

преди 1 година

Руснаците много пъти са ги или.Ще загубят и тая война.Това което ще им остане по традиция е бедност, мизерия и борба за насъщния.От векове.А богатите джуджета като тоя дребен измамник в Кремъл ще пируват и размножават за ваша погибел.

234

Анонимен

преди 1 година

До 231...Опълченците" ,както ги наричаш , не са никакви борци за свобода а най обикновенни сепаратисти.Ако си гражданин на България, в което силно се съмнявам, щеше да се замислиш кои са турскоговорящите в нашата мила родина.И ако утре текът да воюват за ,,свободата си" ти пак опълченци ли ще им викаш че са.Но както казах, ти не си българин а най обикновен руснак работещ за рубли.Не се меси в българските села защото силно ще бъдеш наказан за неблагоразумието си.

233

Анонимен

преди 1 година

Русия ще спечели! Защото руснаците имат боен дух, смели сърца и са най-добрите воини на планетата ни... Като се смеете на руската мобилизация, я погледнете украинската - как ги търсят по кафенетата и дискотеката с полиция, как ги дебнат по улицата като излязат до магазина, как младежи бият мобилизиращи ги... А сега си представете ако трябва да се извърши мобилизация в БГ-то как ще бъде - ще е "грамофон свири, майка плаче".

232

днес

преди 1 година

Днес в Украйна пристигнаха системи за противовъздушна отбрана. Скоро ще пристигнат и немските леопарди. Чакат се още бушмастъри от Австралия. Русия има само пълчища пушечно месо, ръждясал инвентар от 70-те и може би някоя друга все още читава ядрена ракета. русия е обречена.

231

до карачанаков

преди 1 година

дори и тях може, ти какъв си че да ми казваш кай да формирам мнение за света. Или по лесно е пи стария партиен метод без да се мисли. Ей тва старите номенклатърчици най големите НАТОвци станахте.

230

Кирил Иванков

преди 1 година

Всички бедствия на България идват от президентството на Радев.Това е истината.

229

карачанаков

преди 1 година

До МН-О-О-О-ГО ЛОШ 244 А хич не е лош ,дори е много добър, великодушен вместо цяла Украйна иска само 4-5 области.

228

Анонимен

преди 1 година

айде намери се папагал да цъка минуси, това за Тагарев, Съби и Вельо Далаверата не им хареса....

227

карачанаков

преди 1 година

До Анонимен 249 Кого да поканят ве другарю Копейката ,Волгин или Бялата Златка те май имат по различен мироглед ,а може и онзи Малинов.

226

Анонимен

преди 1 година

Шаламанов, Тагарев, Съби Събев взе от хранилката на САЩ, хайде поканете някой с по различен мироглед, дайте шанс на читателите да преценят сами кой крив кой прав. Иначе сме като по Тошово време. Вярната линия на партията.

225

Не учил достатъчно

преди 1 година

Кой ще наказваш ти бе нато-стандарт? Не си учил достатъчно и немаш пари, как ще наказваш?

224

PG

преди 1 година

Путин няма да загуби колкото и да се иска на някой,но много късно ще го разберат,а колкото по скоро *** дрогиран си замине толкова по добре