44

Анонимен

преди 1 година

Ново правителство да, но без работещата за Русия Корнелия Нинова! и това няма да се промени! Амин.

43

БРАВО!

преди 1 година

Избирателите на строителя на Кремълския поток Бойко Борисов са не по-малко политически не.грамотни от избирателите на не далата нито един куршум на Украйна Корнелия Нинова.

42

Анонимен

преди 1 година

Тези "политици", които искат референдум и у нас, единият не си плаща данъците, другият краде собствената си партия. А двамата взети заедно обслужват Герб и ДПС. Третият хубостник Янев, стои разкрачен и от мънкането му не се разбира нищо друго, освен, че иска на всяка цена да влезе в НС.....Нинова ни доведе онзи с "Мутри вън"! Сега е с мутрите. Клишето е вярно-ФАЛШИВ ГЕРОЙ!!!Затова е крайно време гласоподавателите да ги ориентират къде им е мястото!!!

41

Анонимен

преди 1 година

Нема по-противна мутра от на тая.

40

Рашка с прашка

преди 1 година

Корнелио, целия цивилизован свят е в конфликт със средновековните руски варвари.

39

предлагам

преди 1 година

социолозите да направят едно проучване - кой политик участващ в сегашните избори ви е най-отвратителен, да видим кой че оглави . Конкуренцията ще е сериозна, борбата жестока, изхода-непредвидим

38

Щерев

преди 1 година

Фашистка Русия трябва да бъде демилитаризирана за да сме спокойни за настоящето и бъдещето на нашите деца

37

тез

преди 1 година

имат хората за много глупави, къв конфликт кви 5 лева ние нямаме ни армия ни въоръжение , и да искаме не можем понеже сме военно импотетни, така че зад гърба на някой де може да ни пази и тва не е Путин

36

Миротворка

преди 1 година

Моята партия само за няколко десетилетия след създаването си успя да подкокороса бунтове, да разедини нацията по време на война с т. нар. Войнишко въстание, да вкара тук чужда окупационна армия и после за 45 години да съсипе държавата. Но чрез репресионния си апарат омиротвори ли ви? Омиротвори ви! Не смеехте да шукнете! Сега пак навирихте рогата, но само да пипнем властта, ще видите вие една гласност и либерализъм. Ще ги видите на Куково лято! Само власт ми дай ти, пък ще видиш кон боб яде ли!

35

Неконфликтната

преди 1 година

Обаче аз ви осигурих онзи, който преди две години размаха юмруче, размири държавата, разедини нацията и предизвика предсрочни избори. И какво стана в крайна сметка? Онези, дето ги свалихме от власт тогава и даже арестувахме лидера им, сега пак имат най-много симпатизанти. А бе, опитвам се да ви омиротворя, ама вие не щете!

34

Анонимен

преди 1 година

Какво лицемерие

33

Убит партизанин

преди 1 година

Ами ако бяхме изнасяли оръжия за неонацисткия режим в бивша Украйна или бяхме изгонили руските посланици, вече щяхме да сме въвлечени. Добре че не сме изнесли един патрон, а гешеф не гони "руски шпиони" по цял ден.

32

А, сети сЪ!

преди 1 година

Като изнасяше оръжия за Окрайна, лъжеше на поразия! Като продадохте България на БЮРМ, мълчеше като пън! Като гониха дипломати без причина - мълчеше! Като наложиха санкции и спря да плащаш газа - мълчеше! Като си легнахте с ДЪ*й*Бъ мълчеше! Сега се опитваш да спасиш жалката си партийка от наивни и възрастни горица, които ти измами,но ако минете 4% ще се гушнете с някой от психо - десните продажници! Толкоз по въпроса за принципите на Импексова!

31

Анонимен

преди 1 година

Импексова, да си жива и здрава, че най-накрая видя сметката на комунистите.

30

Анонимен

преди 1 година

Преизчисляваха, правиха-струваха, но повечето пенсионери до днес избираха дали да си плащат редовно сметките (като си разсрочат сметките за парното) и да се хранят по два пъти на ден или да си купят животоподдържащи лекарства и да се хранят три пъти дневно. Тази зима обаче ще ядат само по веднъж на ден, ако искат да си пуснат парното поне в една стая. Част от тях ще успеят да си купуват и някои от лекарствата, но не всички.

29

Миротворец

преди 1 година

Корне ле, миротворке ле, ти какво спечели от оръжейните сделки? Имам предвид не само премии. Ама няма да си кажеш.

28

Е. Е. Минков

преди 1 година

Не ти се връзваме на глупостите,които бълваш.Върви си,др. Нинова.

27

Striker

преди 1 година

Ясно, *** пак спусна старите опорни, да може да хване пак най-тъпите, хаххах! Като бият съседа, да не помагаме викаш, *** н е л о? Затова изпаднахте до Н-то място - некадърни предатели сте.

26

Когато я видя тая

преди 1 година

по ТВ или по сайтовете,се радвам-гробокопачката на фарисейската партия продължава да копае.Бедни,горките социалисти и само грижата за народа ги крепи.От тях тръгнаха лъжите и мошеничествата на партийно ниво,всички нови партии на незавършилия преход се учеха на политика и партийно строителство от БСП.Е,видяхме до какво ниво ни докараха и новите.Пожелавам на БСП нови разкопки към дъното и дано изчезнат от политиката,под мъдрото ръководство на тази стрина и клакьорското и обкръжение.

25

Лаврентий Берия

преди 1 година

Путинска пArцалеса! И тая говори за "принципи"?! Скоро процента ви в парламента ще бъде близък до статистическата грешка. Време е да ви няма! Пrотивни петоколонници!