20

Апостолов

преди 1 година

Корупцията и нежеланието на господа полицаите да си свършат работата е довела и до тази катастрофа. Кой знае може и този да има автомивка и полицаите да си мият безплатно колите, а може и само на безплатни кафенца да са били господа униформените.

19

Анонимен

преди 1 година

Искат ама жалкия фигурант не дава!!!

18

Анонимен

преди 1 година

НЕ на наркоманията! И НЕ на западните ценности, благодарение на които я има! Тревомани, кокаинови психари, амфетковци, точкаджии! Който пропагандира и разрава наркотици на децата, да увисва на градския площад, както правят на изток!!!!!

17

Анонимен

преди 1 година

Взимайте книжките на всички напушалки и други видове наркомани! Не искам детето ми да е под постоянен риск по улиците на София!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Само се говори, но нищо не се прави, утре може да сте вие жертва на такива джигити!

15

Д-р Исня

преди 1 година

Всичко е вързано: ниските заплати на медсестрите (6-700 лева подаяние) са златна възможност за тази и другио като него О, трепки да бутнат цялата й смешна заплата като подкуп и тя ще даде кръвната проба вместо него. Елементарно колкото всичите ни премиери!

14

Пп

преди 1 година

Какви са тия глупости с отнемане на кола. Убиваш човек, лежиш го до живот и си булка на всеки новодошъл джадай. Осакатяваш човек за цял живот и ти взимат бричката за 6 м. Вие луди ли сте. Ясно що сме толкова прости

13

Анонимен

преди 1 година

Нали му е направен кръвен тест? Какъв е проблемът тогава? Той ще покаже взимал ли е наркотици и пил ли е алкохол. Да не би полицаят да иска да каже, че техните тестове са по-точни от кръвните?

12

Алооо

преди 1 година

И за кого ще важат тия правила, за обикновените хора, а за тия семерджиевци, разни кристианчовци и тем подобни грешки на природата, не ? Ако законите и правилата важаха за всеки нито Милен Цветков, нито много други хора нямаше да си заминат.

11

Анонимен

преди 1 година

До Алекс то и сега е така, ама прокуратура и съд не го прилагат. Много работи не прилагат.

10

Анонимен

преди 1 година

пак всеки в скоростта се е вторачил ... на всеки, който управлява МПС след употреба на алкохол или наркотици се отнема МПС-то, независимо кой е собственика. Първо за 6 месеца, ако има починали или се повтаря и за постоянно. А собственика, ще си прави сметка на кого ще предоставя МПС-то.

9

Някой

преди 1 година

До Анонимен 5 Ами така са направили закона онези 240 търтея.По рано отказа се считаше за най тежко престъпление и се наказваше все едно си над 1,2 промила

8

Промяната!!!

преди 1 година

Живея в района. Пътя е в добро състояние ако бай *** спазва ограниченията, именно 60 км в локалното. Всеки божи ден ме задминават в локалното с над 80 км, точно преди колите които се включват от околовръстното. Никой не му пука, че рано или късно ще се блъснат отново жестоко. Само пилоти в 10-20 г брички. Мастъри на волана, ш..ни комплексари и б..ци на 90 процента

7

Алекс

преди 1 година

Който откаже тест,автоматично да се прима,че е пиян/дрогиран и да получава максималното наказание.

6

Сандо

преди 1 година

ама ако откаже проба закона не го ли таксува по най-строгият начин. Като има смъртен случай има производство и може да се нареди проба по съдебен път, ако прокуратурата работи бързо разбира се а не след 2-3 дни

5

Анонимен

преди 1 година

Каква е въобще тази държава в която законът постановява да имаш правото (при положение че има ПТП, участваш в него, независимо по твоя вина или не), да отказваш проверка за алкохол и наркотик. Пълен абсурд.

4

Полицейска Идилия

преди 1 година

Точно така, високата скорост и видимостта са причината. Шофьора просто е седял в колата и е невинен. Оправдателната присъда вече факт ли е, или леко ни подготвят за нея?

3

Анонимен

преди 1 година

При смъртен случай за какъв отказ говорим!?

2

Анонимен

преди 1 година

Масово тестове за алкохол и опиати се отказват от държавни хрантутници, други видове лапачи на държавна хранилка и татуирани гъзуви. Налага им се административно наказание,но си дремят на хранилката и карат тайничко. Ако застраховката е на водача ,а не на автомобила, както е в Англия например и останат без застраховка,или стане колкото е цената на къдящият им кош ,ще влязат в релси.

1

5KOV

преди 1 година

Тежко наказание за корумпирани чиновници трябва ....