14

Петьо

преди 1 година

Нямало отлив на кадри в целогодишните обекти - АЛООО министърчето , в коя държава живееш , че явно въобще не си наясно със ситуацията .

13

Анонимен

преди 1 година

А цените по магазините и магазинчетата в спа курортите са почти недостъпни за болни хора.Ако НОИ и Здрав.Мин.орежат "програмите"и те" залязва"след година-две.

12

Анонимен

преди 1 година

Какъв летен туризъм при положение,че лятото е 2.5 месеца. Разходите за поддръжка и за подготовка за следващия сезон надхвърлят значително приходите от 2-та месеца .Зимния е още по - зле защото трябва и скъпо отопление и Ел.енергия за вековете, а пък цената не може да се увеличи, макар и опити да има.Единствено спа са по-добре, но пък водата не навсякъде е полезна,а за процедурите трябва квалифициран персонал с висока заплата.Ограниченията за собствениците на квартири са бич за тях

11

Анонимен

преди 1 година

До Голям ТурМного вече работят поне аз срещнах няколко на морето!

10

Анонимен

преди 1 година

До 14 Готвачите не са ниско платени. И извън сезона и във вътрешността на страната има голямо търсене за тях и получават добри за България пари.Ако не уменията или квалификацията, кой е критерият дали един труд ще е ниско или високо платен според теб?

9

ГолямТур

преди 1 година

Ако накарате украинките да работят за тези мизерии, които наричате заплати, ви признавам.

8

До 17

преди 1 година

Това че е нискоквалифициран труд не означава че трябва да е ниско платен . А и нищо не казваш в разсъжденията си относно готвачите , мениджърите управители в сектор храни и напитки ?? И там ли е нискоквалифициран труда ? Имаш ли си понятие колко труд опит стаж образование и практика се иска да ги работиш тези неща ?

7

Анонимен

преди 1 година

Каква квалификация се изисква да сервираш шкембе чорба / на пияни българи/ или шотове / на пияни англичани / ?Каква квалификация се изисква да сменяш напоени с пи....ня или с....ерма чаршафи ? 8 го каза много добре по-долу. По целия свят това е ниско квалифициран и съответно ниско платен труд.

6

такса СПОКОЙСТВИЕ

преди 1 година

Нещо да коментирате колеги?!

5

Алекс

преди 1 година

Министърчето още не е разбрало,че сме в ЕС и внос на персонал е невъзможен.Трябва да се вдигат заплатите.

4

?

преди 1 година

Какви кадри? В туризма няма кадри, има работници. Това е работа за неквалифицирани или ученици през лятото.

3

Анонимен

преди 1 година

Какъв туризъм, хората няма какво да ядат.

2

Анонимен

преди 1 година

В коя, държава си министър ?

1

МВР ФРАНКЕНЩАЙН

преди 1 година

МВР набира жертви за ЕЛЕКТРОННИ ИЗТЕЗАНИЯ - за връзка терориста Юлиян Борисов Георгиев от Перник!