14

ВИСШ ПИЛОТАЖ

преди 1 година

СЛАВА ТЕБЕ БОЖЕ НАШ,СЛАВА ТЕБЕ -че всички от екипажа на този самолет,на самолета,са живи и здрави,и в момента -също,а и че няма никакви жертви!!!!!Явно БОГ е БЪЛГАРИН,а ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА,И ТЯ и Е/СА с тях!!!!!АЛИЛУЙЯ,СЛАВА ТЕБЕ БОЖЕ!!!!!ДА И ЗАВИНАГИ!!!!!ДА!!!!!АМИН!!!!!БОГ С НЕЯ,ВИНАГИ ГЛЕДА,А КОНЯ,БРАВО-БРАВИСИМО И НА НЕГО, ТРЕТИЯ,СЪЩО!!ююю

13

Епа

преди 1 година

Сигурно тримцата са се мъдели в кабината и затова ..

12

Аероспец

преди 1 година

До НякойИзвивките се наричат уинглети, не всички самолети ги имат, дори и от един модел. 737 са една камара видове. Същото се отнася и за двигателите - 737 ползват доста видове двигатели. Ориентирай се по носа. 737 е.

11

Анонимен

преди 1 година

До Някой, потърси в нета и ще видиш, че наистина е 737 https://airfleets.net/photo/West-Atlantic-(UK)_G-NPTX_11796_b737.htm

10

Анонимен

преди 1 година

Нищо ново за боинг, те толкова си могат.

9

Анонимен

преди 1 година

Някой май пак е забравил задкрилките....Добре поне, че няма жертви.

8

Някой

преди 1 година

Ами това наистина ли е Боинг 737? Липсват характерните извивки в края на крилата, а и двигателите, погледнати отпред са идеално кръгли. На тия 737, които аз съм виждал, отдолу са леко "сплескани"?

7

До: Тираджията Z

преди 1 година

Нормално е във НАТО-вска държава да има НАТО-вско оръжие. Виж,ако беше във Магадан и и видиш това,вече може и да се зачете като новина и да привлече интерес.Както и ако беше видял в Мадрид да каца руска кошница със крила.Те веднъж СССР изпратиха един кораб да натовари испанското злато на Испания по времето на Испанската Гражданска Война,и завалиите повече не си видяха златото никога.Сталин им беше казал че такъв кораб със злато никога не е акустирал на съветстко пристанище.Още пият студена вода.

6

Зевзек

преди 1 година

Mногу жаден милия!

5

деволюция

преди 1 година

Може на пилотът просто да му е прилошало ? Кръвното може да му е паднало, кръвната захар да е паднала.

4

Анонимен

преди 1 година

Морен боин пиеее вода на монпелие

3

Анонимен

преди 1 година

Да не би да има санкции и за тях, та не могат да купуват части? :D

2

Щирлиц

преди 1 година

Путин е виновен.Ха-ха.

1

Тираджията Z

преди 1 година

Онзи ден спрях на летището на Сарагоса Испания,за 20 минути кацнаха към 5-6 товарни самолета маслено зелени на цвят със маркировка военна звезда и цифри.Приличаха на краварска техника.Не се спряха да наливат оръжия еййййй.