92

Беззъбото куче

преди 1 година

може само да лае!

91

Анонимен

преди 1 година

До чиста логика По добре на студ и у дома със семейството отколкото на воено поле на студ глад осакатен гниещ по полета тъка чъ трябва санкци до дупка да ги върнет векове на зад и да почнат да молят запада да свали санкци ок но само при положение чъ се оделят всички руски репоблики унищожи целия военон арсенал вклочително ядрените оружия и това така ще стане кой то е застанал срещу САЩ добро не е видял БОГ ДА ПАЗИ САЩ АМИН

90

Анонимен

преди 1 година

Суровите санкции ще включват 5-часово конско от Бай Дън, от което руските военни панически ще избягат.

89

пуйката

преди 1 година

Е ще ги чуем след сряда след като териториите с референдумите станат част от Русия.Путин вече трепери.

88

Чиста логика !

преди 1 година

Тази ИСТЕРИЯ на Амрика трябва да спре , защото скоро идва зимата , проблемите в Европа ще се задълбочат и да не стане така , че Европа да Ви остави сами да си налагате санкциите , защото ще трябва да избира - Или КРАХ на ЕС или Икономически СРИВ , което ще доведе до първото ! Този дъртак , е толкова отчаян колкто и Зеленски , а и двамата разбират че Путин се оказа твърде голяма хапка за всички "мераклии" да му вземат държавата ! Загубата им е неизбежна - Байдън би ли жертвал цяла Америка ?!

87

Вол до Путин

преди 1 година

Кикорчовците били "гениални". Тези двамата-единият е наричан "простоКиро" ,а другият е с лева резба назначил един измамник,който прехвърлил 1 млн. и кусур задължения на някакъв ***,за шеф на НАП. Е ,това е дебилизъм.

86

Анонимен

преди 1 година

С тези нови санкции най-много да вземат на босияцървулите.

85

Анонимен

преди 1 година

.Фащ ще заповяда на Европа да налага санкции срещу Русия2.Европа ще се самоунищожи икономически чрез тези санкции3.Фащ воюва с Русия чрез Украйна,до последния украинец,4.Фащ изпраща оръжие и спонсорира война в държава на чужда територия5.Фащ воюва за да "защити" държава извън НАТО, като използва ресурсите и териториите на държавите от алианса6.Търговията с Русия продължава без проблем,но се забранява такава с Европа7.Фащ използва атомна бомба срещу Япония,но осъжда такова действие?!

84

туззеленски

преди 1 година

Байдан не се мушкай ? гледай си твойта държава ? океяна е под носът ти?

83

Анонимен

преди 1 година

ЕТО КОЙ Е ИСТИНСКИЯ ВИНОВКИ ЗА ВОЙНАТА!! Америка като беше в Иран,Иранк нима РУСИЯ казваше ще има санкций за тях защото нападат и избивате невинни .! Няма да се получи скоро Америка ще получи това което е чакала цял живот !

82

Анонимен

преди 1 година

Отдавна никой в Русия не се интересува какво казва Бай Дрън. А да плашиш мокрия с дъжд е като да спориш с радио.

81

Разбирай:

преди 1 година

1.Фащ ще заповяда на Европа да налага санкции срещу Русия2.Европа ще се самоунищожи икономически чрез тези санкции3.Фащ воюва с Русия чрез Украйна,до последния украинец,4.Фащ изпраща оръжие и спонсорира война в държава на чужда територия5.Фащ воюва за да "защити" държава извън НАТО, като използва ресурсите и териториите на държавите от алианса6.Търговията с Русия продължава без проблем,но се забранява такава с Европа7.Фащ използва атомна бомба срещу Япония,но осъжда такова действие?!?

80

Само питам...

преди 1 година

Абе, Стана ли вече ДВА МИЛИАРДА търговския стокооборот между САЩ и Русия ? Миналия месец беше преминал милиарда .... и се увеличаваше . САЩ винаги са казвали че са БИЗНЕСМЕНИ които нямат приятели. Войната е идеален пример за това . Продават скъпо "помощи" на Украйна ... Купуват евтино от Русия ... Посредници между руските фирми и европейските купувачи ... Сал един бушон бай Гън баучи нещо по медиите за заблуда на русофобите .....

79

Анонимен

преди 1 година

Няма как да налагаш санкции на по-силния военно бе глуппак изветрел.

78

Анонимен

преди 1 година

Значи пак ЕС ще плаща и тези санкции.

77

Анонимен

преди 1 година

И какво от това? Никой не е признал Керим например, или пък турската кипърска република. И какво от това??? Живеят си турците там, строят казина и барове и туй то. Дреме им на капкомерите...

76

Анонимен

преди 1 година

Абе кога ще застъпва Харис че тоя изкуфял дядка ще ни затрие всички с политиката си!

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен-Има.*** платени драскачи.

74

Анонимен

преди 1 година

Всички санкции са единствено на гърба на ЕС, америка е най - печеливша от този сценарий! Има ли все още не разбрали кой направи всичко това?

73

Алангле

преди 1 година

Мобилизацията спря тотално контраофанзивата.