23

Христо Ботев

преди 1 година

На изборите внимавайте да не гласувате за агитката на Путин!

22

Меси

преди 1 година

Има Такъв Народ! ИМА! Никога небиха продали националния интерес.

21

1

преди 1 година

Единствения, който не говореше глупости през цялото време, беше Каримански. Сложи ги професионално в малкия си джоб.

20

баба мара

преди 1 година

нямам доверие на никои отиваме на избори 2023 г

19

Анонимен

преди 1 година

1 да беше се интересувал от българите наистина, щеше да знаеш че забраната за учене на чужди езици освен украинския в училищата в Украйна е подписана от Украинската Рада през 2017 год. Украйна забранява на българите да учат български, не руснаците. Плосък опит за манипулация. Да не кажа че е направо долен. Украйна забранява българският език, а и всички други. Унгария скочи срещу това, даже имаше изслушване по въпроса в ЕС! Я провери информацията.

18

Анонимен

преди 1 година

Анен Василев оправи държавата, че даже седнал да оправя Украйна. Как някой си мисли, че се спира война като се налива оръжие в нея и като се изнудват хора да се наричат украинци, при условие че те са руснаци? Това е все едно някога, когато ние сме се освобожсавали да забранят на Княжество България да иска да си прибави Източна Румелия и Македония, защото не можело да се разпарчетосва великата Османска империя. Така звучи и точно това са направили запада. Историята учи. Но Асен не е учил.

17

Бойко Българоубиец

преди 1 година

До 11 ква русия бе! боко каза,че ще наложи ембарго на газпром!?

16

Анонимен

преди 1 година

АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПРОМЯНАТА!

15

Гербер

преди 1 година

ГЕРБ ПОБЕДА!

14

Българин

преди 1 година

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

13

Анонимен

преди 1 година

Костадин Костадинов се представи най-добре от тези. Ясно и смело заяви тезите си и никой не успя да му опонира истински. Русата жена от ДБ беше най-трагична. Те я питат едно, тя отговаря друго.

12

Анонимен

преди 1 година

И друга направи впечатление. Този Костадинов се държа много обрано и като професионален политик. Хич не е за подценяване. И няма нищо общо с Волен Сидеров и онзи от НФСБ. Човекът е сериозен играч. Казвам го като негласуващ. Няма да гласувам за никой.

11

Нищо не зависи от БГ

преди 1 година

Ние сме независима държава от която нищо не зависи.

10

Анонимен

преди 1 година

Между другото ДБ, ако иска да влезе с парламента, да махне тази, която беше бивш правосъден министър. Няма значение кой, от коя партия беше. Всички партии бяха изпратили някакви хора, които излизаха с аргументи и спореха смислено, според вижданията им. Няма значение позицията. Всеки с неговата. Тая траеше като пукал. В редките минутите, когато водещият й даваше думата, казваше обикновени клишета "ние сме за демокрация и демократичния свят и прочее" . Ами срам. Толкоз кадри ДБ да няма...Ама не.

9

Анонимен

преди 1 година

На провеждащата се в момента 51-ва сесия на Съвета на ООН по правата на човека, представителят на Китай Дзян Дуан остро осъди незаконната военна намеса на Съединените щати в Сирия и други действия, които подкопават основните човешки права на сирийския народ.

8

Анонимен

преди 1 година

Да живее Бойко Борисов и Владимир Путин, Русия и България винаги заедно.

7

До 2

преди 1 година

Така е Бойко е винаги с Русия за това ние русофилите ще гласуваме за ГЕРБ.

6

У фейса

преди 1 година

Възраждане -30%.. Октомври на изборите-3%

5

Анонимен

преди 1 година

Русофилите ни направиха на бананова република с чалгари и рапъри в парламента

4

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм. Какви избори след като има толкова много длъжници към банките кредиторки . Вкарайте ги по затворите всичките длъжници, за да няма и надежда, че докато са живи ще изплатят заемите си . Обичам всички длъжници, които ми изплатиха моите кредити. Поздрави и от моите хубавици от банките и ДСК.