78

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност не като бягат в уж лошата Европа и запад

77

Анонимен

преди 1 година

Всички съседи на Русия трябва, да се сдобият с ядрено оръжие незабавно!

76

Анонимен

преди 1 година

твърди Анастасия Шевченко, активистка, която прекара две години под домашен арест заради протест срещу руския президент. Когато Русия нахлу в съседна Украйна, тя излежаваше условна присъда и едно грешно действие, дори антивоенен коментар, можеше да я вкара зад решетките.още и как лъжете воените действия започнаха на 24 .02.22 не преди 2 год.

75

до 67

преди 1 година

още преди два месеца. След това каза чао *** и ритна камбаната.

74

xoxo

преди 1 година

Офф,като почнете да превеждате такива инфантилни статии,все едно Путин еднолично и сам ръководи цялата държава...Аман от глупости.Дайте нещо ново от Фон ***,тя също прелива от акъл.

73

до 72 от славянин

преди 1 година

Има достатъчно видео как украински политици обясняват че колкото повече цивилни руснаци бъдат избити тобкова по-добре!

72

пуйката

преди 1 година

Транспарантът "Путин,Хага те чака" не се знае как ще го изтълкува Путин.

71

Демократ

преди 1 година

До 63. Кой е изкарал САЩ ангел? Не съм видял много-много такива. А и винаги е имало силни протести срещу САЩ при всичките им войни. А ти някакви комплекси ли имаш от тях та само те са ти в съветската кратуна?

70

Анонимен

преди 1 година

Никакъв обстрел не е имало над цивилните в Донбас от 2014г....Даже е имало заповед на Порошенко да се дават на съд украински военни По това време фашиста на снимката изпраща там наемниците на "Вагнер" преоблечени, като украинската армия за да убиват местните с цел ескалация на конфликта ... В резултат на действията пък на Украйна срещу сепаратистите (руски престъпници) загиват около 3 хиляди цивилни, които са използвани, като жив щит срещу украинската армия. Убитите проруски бандити са 10 000.

69

Бял Орел

преди 1 година

До Анонимен А РАСИя не била в Афганистан, Грузия,Чечня и тнт а това ,което върши в Украйна е престъпление ,същото каквото правеха сърбите 90те и преди това с българите в македонско ....

68

Анонимен

преди 1 година

Типично по руски - дори опоцията - пак някой друг им и е виновен.

67

Анонимен

преди 1 година

Само "Новичок" или кypшум в грозната му пpocта кратуна може да го спре, а с това и войната.

66

До $$$??? провалил

преди 1 година

Първо сега Путин не е много доволен, че не може да си продава ресурсите на запада и второ Ким Чен Ун има 100% рейтинг.

65

Анонимен

преди 1 година

Господ да го дари Путин с един масивен инфаркт.

64

Анонимен

преди 1 година

Руснаците нямат и намерение да го спират за каквото и да е най-малкото за Украйна, където те знаят за безчинствата на укрофашистите над техните сънародници в исконно техните земи. Тъкмо напротив подкрепят го, а онези с кредитните карти в евро и долари, които не могат да си харчат парите в Русия заради санкциите сега бягат ужким заради мобилизацията. Жалка работа, но те не са руският народ, както и тези опозиционери не са рускят народ!

63

none

преди 1 година

Лесно им е на Руснаците да чакат на Украйна, защотото тях не го бомбадират постоияно.

62

$$$??? провалил се

преди 1 година

Омразата е без предел. Путин направи това което всеки президент би направил ако обича своя народ.Запада не успя да разграби ресурсите Русия без пари. Сега са бесни като обезумели зми.( вола рие и на гърба му пада) Няма политик в Европа които може да се похвали че 82% от населението го подържа.КЪДЕ ОТИДЕ ОПОЗИЦИЯТА НА Украйна и КАК ЗЕЛЕНСКИ Е УНИЩОЖИ?? Напишете нещо по въпроса,за да сте обектвни.

61

Анонимен

преди 1 година

В Хирошима и Нагазаки Путин ли пуска атомните бомби че изкарахте тая фащ ангел бре.. *** ама толкоз про.зт не съм виждал.. Защо не ходете да живеете там където харесвате вместо да дрънкате тук? Без визи защо не ви пускат в фащ нали сте големите им фенове... Хахахаха

60

Анонимен

преди 1 година

Кога Радев ще окачи такава табела на Президенството...,,ПУТИН! ХАГА ТЕ ЧАКА!...А Борисоф нали е голем.Що не сложи и той.По ще му отива...,,Путин ме ***-ба!

59

НАТО-Стандарт

преди 1 година

Един единствен герой е нужен. За свободна, демократична Русия!