19

Един гостенин

преди 1 година

Най-вероятно тялото е останало в близките гробища в много приблизителна източна посока и като са го потърсили след около 7 години не са го намерили.82602

18

Херкулеса

преди 1 година

Та що е крал и убивал я мецнете и то от родолюбив Българин?Лично няма никакви заслуги

17

Жоро

преди 1 година

Крадец и убиец недостоен за апостол

16

Анонимен

преди 1 година

НЕ бъдете ***, чели само нещо от Вазов. Не плюйте по най достойния човек на България, като каруцари. Вие недостойните с нито една крачка нещо разумно са сте сторили и невежи наркомани, скрийте се където не минават хора! Резил сте за България.

15

И. Енчев

преди 1 година

ДР. Факт е турски кавалджия

14

Иван радоев

преди 1 година

Коментара на др Факт издава тежки метални проблеми,липса на елементарна култура, граничещи с дебилизъм

13

Др Факт

преди 1 година

Кунчев е недостоен за нац.герой назначен от вазов Няма друг национален герой крадец и убиец. Всички факти е че е убивал само българи дори свещеник отровен на свадба. Кое налагало да нападат Халача издържащ 20българчета да учат в чужбина!? Нито 1 грош не отишъл за рев.делоВзели са 500гроша. Само за костюм от австрйски плат са отишли над3000гроша!-това лично записано в прословутия тефтер. Минават с 2 заптиета близо до селото на убития слуга селяните са се събрали да го линчуват та са заобиколи

12

Каназирев

преди 1 година

...........и да е погребан отделно. Все пак е възможно да е бил положен в някоя от близките малки черкви, но мотива е бил друг, според мен, а именно:Ако все пак тялото му е местено, а това се е случило тайно и в нарушение, не е избрано християнското гробище на София, защото то е много оживено и дори и през нощта може да те види някой! Затова са се огледали за някоя черквица наблизо, в която са познавали свещеника, който служи в нея!

11

Каназирев

преди 1 година

Всичко е възможно, но логичните места са там където се знае, че изначално е погребан, а именно в гробището, където без означение са погребвали осъдените на смърт- разбойниците, защото независимо, че се приема, че тялото му е изровено и преместено, това е вероятно и да не се е случило, или ако е местен, логично да е в християнското гробище на София по онова време, в района на Министерство на земеделието. Левски по онова време не е бил днешната светиня за да е проявена индивидуална грижа към него

10

Анонимен

преди 1 година

Гробът на Левски е отдавна известен и дори обозначен благодарение на Човекът с главно Ч Николай Хайтов. Гробът на Левски е още проучен и костите загубени благодарение на мърляви номенклатурни кадри, каквито и до днес са прекалено повече в шопската археология, която бе много точно определена от Дянков, ако някой си спомня.

9

Анонимен

преди 1 година

Ванга, моля тисе, му казала, че щяк да отвори гроб в малка черквица, той дал на късо и наистина ще вземе да изпълни бълнуванията на една сляпа жена. Няма значение кой гроб ще отвори, който и да е, Ванга ще му е "познала".

8

БЪЛГАРИН

преди 1 година

Според Слава Севрюкова, познавах я лично, която виждаше в миналото и бъдещето, гробът на Апостола се намира недалеч от мястото на обесването му , под основите на Чехо-словашкото /сага Словашко/ посолство и никога няма да излезе на открито, докато тази сграда след години не бъде разрушена. Иначе, твърденията на Хайтов и на цитираният тук Павел Кипров са неверни хипотези. Един ден бъдещето ще докаже това.

7

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

Аз съм от град Левски и ще спечеля след като намеря гроба на нашият символ на свободата Левски. Другите да си робуват , особено мръсните софиянци, които трябва да отидат по затворите. Вече един го вкарах в затвора. Да се готвят и други служителки на банка ДСК.

6

Анонимен

преди 1 година

И това кой от етносите които ще населяват тая територия го брига?

5

Анонимен

преди 1 година

НЕ Е ВАЖНО КЪДЕ Е ГРОБЪТ НА АПОСТОЛА, А ТОВА ВСЕКИ БЪЛГАРИН ДА ГО НОСИ В УМА,ДУШАТА И СЪРЦЕТО СИ И ДА СЛЕДВА ЗАВЕТИТЕ МУ ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА !!! НАРОДЕ ? ? ? ? ?

4

Васил Левски

преди 1 година

Не е важно къде е гроба на Левски................Васил Левски и Христо Ботев са двамата най-велики българи за всички времена!!!Бог да пази България!!!

3

българска трагедия

преди 1 година

Всички знаем как е убит БОТЕВ но не е за публикуване.

2

Анонимен

преди 1 година

Навремето покойният Николай Хайтов ги направи смешни археолозите.

1

Анонимен

преди 1 година

Кажете къде е, че ми се пик.ае?