23

Нерво-хаплантик

преди 1 година

"Излиза, че на Русия всичко и е позволено, а другите страни не могат да защитават Украйна" Не бе, излиза, че само на сащисаните е разрешено да имат интереси и да бомбят който ги кефи. Такъв е редът, основан на "правила". Как така някой ще дръзне да не е съгласен?

22

Манчев

преди 1 година

Абе Иванов, защо САЩ и Европа трябва да се примирят с агресорската и асимилаторска политика на Русия ?! Излиза, че на Русия всичко и е позволено, а другите страни не могат да защитават Украйна ?! Много платени разсъждения имаш,момче ?!

21

Дядо Боби

преди 1 година

Така и трябва!¡!

20

Сата НАТО

преди 1 година

По-интересно е с какво ще ги въоръжат. Май ще стигнат и до старите Т-34 от дълбокия резерв.

19

Анонимен

преди 1 година

Мен не спира да ме учудва един елементарен факт: Повечето еоенни министерства на държавите се наричат "Министерство на отбраната", тоест, тяхната цел ежда бранят държавата срещу чужд враг, нали? Еми, Русия също има Министерство на Отбраната, та питам: От кого брани Русия министър Шойгу??? От марсианците??? Кой всъщност е нападнал Русия, та тя да има нужда от отбрана???

18

Финансист

преди 1 година

Русия печели войнтасрущ, НАТО, а пък американците си дават доларите за облигации. Поредната световна финансова криза ще е рецесия. Честито на Кристалина Георгиева от МВФЭ. Както и на племенника й Симеон Дянков. С такива финанситити като тях, Бойко Борисов фалира държавата България. Помагаха им тези от ДПС-то като лидера на партията и финансиста Йордан Цонев. Инфлацията в страната им Турция е около 80 %. Честито и на почетния им председател, когото си го убиха младо турците.

17

Кифладжията

преди 1 година

Вижте се колко сте смешни, бе. Публикувате видео с танкове, по които е нарисувана нацистка символика. Ако искаш пак ме изтрий.

16

Анонимен

преди 1 година

...абе те оръжията за масово поразяване унищожават и врагове и свои....

15

САЩ

преди 1 година

Не знам какъв съюз е НАТО, но те нападнаха бившата Югославия пред 90-те г. на миналия век. При това, решението за това е било взето от сегашния президент на САЩ Джо Байдън. Честито на социолозите и политолизите в България. Техният лидер Гълъбов отива в небитието, както и сегашния министър председател на страната Донев. С такива прости политици като тях, изобщо не трябва Русия да напада България. Инфрацията още през изминалата 2021 г. беше над 20%, а през тази ще я определят банковите експерти.

14

Ром'с

преди 1 година

Абе тези "експерти" телевизиони , то нека се подготвят малко... 300 000 от 27 или 37 милионен резерв военен, това изчерпване ли е? Ако сте забелязали в тези студиа по ТВ и радио винаги има единогласие от "експертите", защо ли... ?!

13

Анонимен

преди 1 година

До 18. Ти пък кой си и какъв си, та толкова ги разбираш нещата? Всъщност, то си личи, че си някакъв невзрачен оххлюв.

12

Гражданин

преди 1 година

До 11. Хе-хе, плоският определено си ти. Просто изчакай, за да се убедиш. А, и на теб гроздето ти е кисело, нали?

11

Демократ

преди 1 година

До 21. Глу.пак, тези военни бази да не са създадени с цел да нападат русия? Няма ли най-после да се научите зомбираните кремълски олигоффрени, че НАТО е ОТБРАНИТЕЛЕН съюз?

10

Анонимен

преди 1 година

Бидон каза че никой не заплашва Русия, май пак е забравил че само тук имат 4 военни бази.

9

Анонимен

преди 1 година

И как Путин ще атакува тези територии с ядрени оръжия,та нали там живеят руснаци.

8

до 6 до Факт

преди 1 година

Сега, след като станя ясно че руснаците са гола вОда, няма да се учудя ако китайците ги налазят с усмивка и ненамазан 4етвъртит.

7

Анонимен

преди 1 година

Този " експерт" явно не е ходил в казармата и говори глупости. ВСЕКИ запасняк при отиване в армията кара допълнителна подготовка, независимо дали става в мирно или военно време. Точно това е задачата на запасните- периодично да се подготвят за евентуална война. И къде ги намират тези? Явно добре им плащат да говорят глупости.

6

Факт

преди 1 година

Украйнски БМП отстъпват и от бързина мачкат Украински воени.https://politikus.info/video/146825-bezumnyy-taras-dorogi-nastupa-kak-hohly-na-harkovschine-prodvigalis.html

5

Анонимен

преди 1 година

Абсолютни глупости говори този "експерт"... При използване на модерните западни оръжия човешкия фактор на противника е без значение. Колкото по-нагъсто са, толкова повече жертви ще има. Още повече, че тези запасняци нямат мотивация да воюват за кефа на един изперкал дъртак в Кремъл .

4

До факт

преди 1 година

САЩ и НАТО как точно заплашват Русия? Той изгони всички чужди агенти, НАТО беше умряло докато той не нападна Украйна Европа слаба а Америка с вътрешни проблеми и Китай никой не му пушаше за Русия от чисти комплекси и за свои цели Путин изчисли този наратив за да консолидира властта си и да се опита да сгази Украйна ама не стана сериозно ли някой мисли, че НАТО ще напада страна със 6,000 ядрени глави?