136

КОПЕЙКИН

преди 1 година

АЙДЕ БЕ ПЕСКОВ - АЗ ЩЕ ХОДЯ. ПИСАХА МЕ ПРАПОРШЧИК....ГОЛЯМ ЧИН

135

Анонимен

преди 1 година

Всеки който е слушал /орязания/ разговор между подлеца на Навални и сина на Песков знае, че твърдението в заглавието е лъжа.

134

Анонимен

преди 1 година

Русофиляците когато не могат да извъртат, почват с жалбите колко се " лъжело по форумите и т. н. ", и пак демокрацията им виновна. Много сте зле русофилчета неграмотни

133

Стиви

преди 1 година

Сега е момента русофилите да облечете *** и на фронта,но не би,чакате наготово властта!

132

никой

преди 1 година

не иска да мре в безсмислената война на един маняк, независимо чий син е

131

Анонимен

преди 1 година

Неще и дума че е така. Ама какво ще стане тука ако призоват на Демент Джо сина, ще се затича зарадвано ли?

130

Анонимен

преди 1 година

Не само по форумите и по сайтовете е така. Хитрост Лицемерие и Двуличие. Толериране на откровено циничен стил и метод . Заплахи и забрани.

129

Анонимен

преди 1 година

Целия ден по форумите чета клетви и псувни. Кой разделя обществото и кой отне ценностите. Няма честност, няма морал , няма справедливост , няма култура , няма възпитание няма уважение , няма почтенност , няма вяра няма образование , няма вяра , но има двойни стандарти и псувни и кражби , неуважение , без културие и безкруполност. Лъжедемокрация.

128

Анонимен

преди 1 година

Например що за писание е ру...ку... Какво иска да каже. Що за изказ. Това ли е нивото на sorosoidite. Заплахи и псувни Без думи

127

Анонимен

преди 1 година

Лайковете по форумите ако ме са фалшиви показват не здрав морал на българския народ който няма ценностна система. Надявам се да са фалшиви Това е по малкото зло.

126

Анонимен

преди 1 година

Путин също има 6 деца и 2 внука. Две големи дъщери и два внука и четири малки деца от втората си жена. Едно момче изцяло негово копие. БГ мъжете правете и вие деца че да имате самочувствие и сила. Засега не сте в час.

125

Анонимен

преди 1 година

Защо не кажете че Песков има поне 5 или 6 деца от 2 или три брака. Колко българи имат толкова деца. Първо това да бехте видели. Моя дедо на времето е отледал и изучил 6 деца най малкото от тях е моят покоен баща. Затова се замислям какво значи да отгледаш и изучил 6 деца. Бг е на светлинни години от това.

124

Анонимен

преди 1 година

Или лайковете са манипулирани и или професора е прав че 80% са освен умни и красиви . Срам и позор е нацията.

123

Анонимен

преди 1 година

Баща му официално заяви пред журналисти, че нито са питали сина му по темата, нито е имало такъв разговор. Поредния фейк. На всичкото отгоре, заглавието е подвеждащо, защото твърдят, че е казал, че не иска да е доброволец, а той е казал, че не иска да го отбелязват някъде си.

122

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупсоти!

121

Анонимен

преди 1 година

Светът се променя, Русия също. Синовете на Сталин се бият на първа линия на фронта, дори единият е пленен от германците. Жената на *** е в трудов лагер, докато той е в политбюро. Сегашните деца и жени на елита в Русия се в гнилия Запад.Светът се променя Русия също. Само Путин не може да го разбере.

120

Анонимен

преди 1 година

Още по погледа му, се познава, че Песков е пазарски хитрец, та и сина му ще да е същия. Джуджето се е обградило само със шушумига, за да не би някой истински мъжага да го измъкне за ушите от Кремъл

119

Анонимен

преди 1 година

Незнам Путин с къв акъл е решил да даде оръжия на 300 000 човека. Тия ква революция ще му спретнат свят ще му се извие.

118

Анонимен

преди 1 година

До ...бе не знам ,но многополовите от съюза на победилите ЛГТБ права ,месеци наред разправяха ,че това било война ,не било СВО ,а сега с пяна на устата говорят ,че СВО свършила и сега започвала истинската война ....

117

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 120 хахахахахаахахахах, успокой се ве продухана главо... руснаците търсят доброволци спешно. виждам ,че на думи си голям л изач на путиновия д ирник. *** в украйна и го докажи с действие. Или и ти като синчетата на руската висша номенклатура - искам да ида да се бия за путин, ама нещо нямах желание