10

Анонимен

преди 1 година

Бабо ние Българите платихме на скъпото политическо шоу на ИТН Понеже правиш сметки смятай колко струват на България четири парламентарни избори и тогава се изказвай

9

Анонимен

преди 1 година

Богатия Трифонов накара бедните да платят четвърти избори в негова чест вместо тия пари да се дадат за социал да помогне на бедните това са много милиони дами и господа а Мика не се сети за това

8

Веско Григоров от Ле

преди 1 година

От град Левски съм и съм пенсионер , но добре , че служителките на банка ДСК в клона на бул "Доклов" под петолъчката на бившия партиен дом бяха солидарни с мен и измамихме един мой бивш колега, който сега е с нулев доход и трайно безработен, а в прибавка и много болен да вземе кредит, на който му взех парите и си погасих моите кредити. Сега той да му мисли как ще го връща. Важното е, че аз оцелях и вече си имам пари.

7

Анонимен

преди 1 година

Мика Зайкова: Богатите станаха по-богати, най-бедните ще останат бедни. Е, откри топлата вода. Това си е най-характерното за капитализма.

6

Анонимен

преди 1 година

Цялата държава е проектирана богатите да живеят добре. За това намаляхме с 30% за 30 години. 2/3 ти от милионерите и милиардерите в България са свързани с бившата Държавна сигурност, това от доклад на германските служби.

5

Анонимен

преди 1 година

Това сме го чували, както знам че зад всяко едно забогатяване стои престъпление, а МВР какво прави крият се като мишки и изкривяват действителността.

4

Анонимен

преди 1 година

пази боже да не прогледна!

3

Пенсионер

преди 1 година

Ще се радвам, ако трите големи телевизии я поканят да обясни с примери как ще бъдат прецакани с преизчислението пенсионерите.в медиите беше публикувана една лъжлива таблица с проценти по години . А много хора вярват, че ще ги получат.Когато лъсне истината изборите ще са отминали и котараците пак ще лочат мляко , а пенсионерите ще сърбат попара с вода!

2

Анонимен

преди 1 година

а путин кога ке умре кажи, че вече не се трае

1

Анонимен

преди 1 година

из предсказанията на Ванга 2