213

Анонимен

преди 1 година

в тоя форум пишат двама - единия на 4000 заплата от изтока, другия му се дразни

212

Iv

преди 1 година

231ви не ми говори за Хитлер. Руснаците не са нахлули в 14 държави и не са съсипали Европа. Твоите американчета го правят. С любезното съдействие на англичанчетата, дето освен, че им спретнаха Гражданската, ами и своите избиваха допреди няколко години. Някои помним, чии всъщност са имперските амбиции. Ако не ти се вярва - прочети на какво се е водила кралица вече покойната.

211

Iv

преди 1 година

Какво ви е крив Путин - онези хора в Донбас, грабнаха оръжие осем години преди РФ да се намеси. За какво според вас - обичали се да се разхождат с пушка ли? Зеления да не ми се прави на светец. По темата - не ми се вярва Путин да използва ядрено оръжие точно пред вратата си. Пак ни надъхват с нелепици.

210

Пешо

преди 1 година

Уж бяха корназ. То не беше точка вкусно,то не бяха най нов модел москвичи,то не беше пропаганда,че руският народ ще излезе още по-мобилизиран след санкциите... и накрая какво? Ядрена заплаха. Че има и подкрепа от част от тъпобългарите.

209

Анонимен

преди 1 година

ТИ ЗАПИСА ЛИ СЕ ПРИ ВОВКА ЗА ПУШЕЧНО МЕСО, СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА Е ВОВКА ДА ПРИВИКА РУСНАЦИ ЖИВЕЕЩИ ПО СВЕТА, ТА ПРИГОТВЯЙ МЕШКАТА И ЧАКАЙ ВОВКА ДА ТЕ ПРИЗОВЕ, МОЖЕ И РУСОФИЛИ ДА ЗАМИНАТ ПРИ ВОВКА

208

Анонимен

преди 1 година

НАМЕРЕТЕ РЕЧТА НА ХИТЛЕР КЪМ ГЕРМАНСКИЯТ НАРОД ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕ ВСВ- НАМИРАТЕ ЛИ СХОДСТВА..ТЯ Е ПРЕПИСАНА ЕДНО КЪМ ЕДНО- НЕ МИ ПИШЕТЕ МИНУСИ, НЯМАМ ЗАСЛУГА ЧЕ ОТКРИХ ОТ КОГО ПРЕПИСВА ПУТИН.

207

Случаен минувач

преди 1 година

ВицШвейк и Путин станали приятели. Завел го Путин в кабинета си и казал: Гледай тук, тука има три копчета. Ако натисна зеленото - ще бъде унищожена Европа. Ако натисна синьото - ще бъдат унищожени САЩ. Ако натисна червеното - ще бъде унищожен целия свят. Швейк отговорил: Подобно нещо съм виждал и когато живеех на улица "Кралева" в Праха. Хазайката държеше 3 ключа от трите тоалетни на трите етажа. Въпреки това обаче обърка веднъж ключовете и докато уточняваше кой ключ откъде е, се пocpa.

206

Анонимен

преди 1 година

Ще ям орехи. Нали има йод. Рецепта против ядрена атака.

205

Анонимен

преди 1 година

Ясно! .шъ. , .съ. мре!

204

Анонимен

преди 1 година

Руцнаците с половин заплата пък сега и мобилизирани? раят на земята ако питаш някои...

203

Анонимен

преди 1 година

***-тьо недоеббан до дни ще свърши като Кадафи, изхвърлен от нечии багажник и публично линчуван и разстрелян

202

Не фен на Путин.

преди 1 година

Поредни журналистически манипулации. Слушайте му изказването. Не той е отправял ядрени заплахи, а отговори на ядрените заплахи отправени към Русия.

201

Анонимен

преди 1 година

Джуджето пак се пени, а където отиде все си правят гаргара с него. Китай не би позволил ядрена атака. *** ще яде китайски шамари.

200

Ром"с

преди 1 година

А ВИЕ друго ли очаквахте !? Това са последствията от експанията на САЩ по света ..но с Украйна не си направиха добре сметката и светът е пред прага на трета световна война или ще еначалото за войната с "прашки" -IV световна война.Мобилизацията е за отговор на нападенията на Русия на украинците в новите присъеденени области ДОНЕЦК,ЗАПОРОЖИЕ,Херсон,Луганск след референдума 24-27 .09..тази моилизация означава ,че от 1 октомври ще се обяви война на Украйна след като нападне руските територии...

199

Анонимен

преди 1 година

Путин! Защо ние плашиш? Ние просто сме верните американски роби! Ние сме за Русия, но сме принудени да серим под стълбите! Такава ни е робската съдба!

198

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен_215 а кой ще пусне атомните бомби?... САЩ ли, щото путинското джудже плаши с това, други не съм чувал

197

Анонимен

преди 1 година

До стар чвор_цитирай Стамболов, да видим какво е казал за терористична русия

196

Анонимен

преди 1 година

много е объркано джуджето, все някой го заплашва, а всъщност само той плаши и пресмята за колко секунди щели да стигнат ракетите му до Париж, Вашингтон и тн, шизофренията не прощава

195

стар чвор

преди 1 година

Слава на РусияРускии Цар е на земята най-велик , над всички пръв, руснаците са наши братя ,наша плът и кръв. Иван Вазов

194

Анонимен

преди 1 година

Стигаме до ядрена война заради действията на САЩ и лакeите му.