47

Анонимен

преди 1 година

Ами така ще е, когато законите ни се пишат в далечни земи, а решенията се налагат от наднационален кабал. Последни ще научаваме какво са ни намислили. ЕС е кошара, в която са набутали по малките европейски народи, за да бъдат управлявани на феодален принцип. Крайно време е да станем нормална държава и да върнем суверенитета си. Сами да пишем законите, по които да живеем. Както народите в останалия свят.

46

отРовено общество

преди 1 година

казва истината,предимно истината и винаги само истината. Всяка друга истина, която не съвпада с тяхната е фалшива,лъжлива,не демокраДична,анти*сем*итистка,пропаг*а*ндна,анти евроатланДически,нецивилизационна, несправедлива и нехуманна!Така че, вЕрвайте им!

45

Анонимен

преди 1 година

Като видя Отворено Общество и ми става ясно - национални предатели и глашатаи на васалите от ЕС

44

Анонимен

преди 1 година

От предложението на ЕК за омекотяване на удара от високите цени на електроенергията в помощ на домакинствата с идеята големите производители на тази енергия с печалбите си от нея да помогнат на домакинствата на всички граждани,като на цялото общество,но големите производители без туй си плащат високи данъци върху печалбите и още др,като корпоративни в зависимост корпорации ли са по видове дейности обединени,освен това по участие са напълно частни акционерни или смесени и що ще им остане,а нашите

43

До Асан от 46-ти

преди 1 година

Урсулата бате, с кинтите дето направи от Ковида, на цяла България може да плати тока поне за две години напред.

42

Възраждане

преди 1 година

Да разкараме атлантиците от България, те и без това не живеят и не искат да живеят в България! Да ги улесним и да гласуваме за Възраждане.

41

Анонимен

преди 1 година

Че кога ЕС не го е правил?

40

Анонимен

преди 1 година

"България не попада сред държавите, които трябва да дават ток на съседни страни". Това си е страшно! "Трябва да дават ..." Днес ако не трябва, утре? Каквото ни кажат! Така се управлява даже без експерт и без проф., доц. и др. Имаше през соц-а СИВ.

39

Анонимен

преди 1 година

Най - страшно , е когато Бг " експерт" , " проф. , доц. " и т.н кажат : " Няма страшно " ! Щом ни стоплят отдалеч , че няма да сме ощететни значи голям ще го ядем - Да си знаете просто , не че 32 г. не го виждате де ! Българина ще студува и ще стои на тъмно за да имат големите НАЧАЛНИЦИ както Бойко обичаше да казва !

38

Анонимен

преди 1 година

Европа е гроги до зимата,Русия я победи без нито един изстрел-Георги Марков!Енергийни джуджета,налагат енергийни санкции,на енергиен гигант-Виктор Орбан!

37

Гост

преди 1 година

какво направихме скъсахме с евтиния газ (дългосрочния договор Газпром ) сега ще гоним малко по-евтин от този на пазарите,но истината е ,че производства ако не фалират Нико повече няма да бъдат конкурентни на Сърбия, Унгария, Турция, Румъния може би дори някой ще се изнесат от при тях

36

Анонимен

преди 1 година

Това риторичен въпрос ли е?

35

Анонимен

преди 1 година

Това е непазарна схема по която се ограбват семействата за сметка на ,,бизнеса,, В България биснеса плаща 250 лв за мегават а семействата над 25 ст . за киловат . Тия които печелят на гърба на обществото трябва да плащат поне два пъти повече . А най добре да си върнем АЕЦ а и той да дава ток само за семействата защото е наша собственост и Брюксел не може да ни я взема с разни борси . На борсата частниците да се разбират за цената.

34

Анонимен

преди 1 година

разбира се. От гриндеритe нищо добро не очаквайте!!!!!

33

Гост

преди 1 година

съгласен съм не ПП не се справиха с инфлацията и най-вече със спекулата цените станаха двойни другото икономиката няма как да тръгне при тази корупция и беззаконие наскоро установих че доста от стоки пазарувам на Европейски брандове са произведени в Румъния

32

ЕКО Евро-ЛИБЕРАСТ

преди 1 година

ТРЯБВА и ЩЕ ИМА САНКЦИИ и за България. Трябва да се ОТКАЖЕМ от ВСЯКАКЪВ ГАЗ и също така да се ЗАТВОРИ АЕЦ Козлодуй. Българите как са живели векове назад без електричество и без газ ще се научим пак така да заживеем екологично и зелено. Евро ценности трябва масово да се ползуват велосипеди, тротинетки и хомосексуализма да сплотява, обединява и стопля хората в зимни условия.

31

Анонимен

преди 1 година

Много проZти хорица пишат тук.

30

Анонимен

преди 1 година

ЕС нищо не два само обещава обеща- минимална средноевропейска заплата- обеща 6 милиарда по плана за възстановяване после отряза 1 който ще ни го даде като кредит но досега няма и стотинка-обеща да осигури евтин газ и това няма да се случи

29

Анонимен

преди 1 година

До 26, за вас русофилите това да не се къпете не важи! Напротив, молим ви къпете се възможно най-често, че всички знаем как смърдите като се появите на обществено място! Давайте на пук на лошия Запад се къпете почесто, т.е. поне два пъти годишно!

28

Анонимен

преди 1 година

Нашите политици са наведени и е гордост за тях когато стопанина им им обърне внимание като им спре финансиране или проект или разсъждава по техни собствени доноси! А и днес ощетяването се представя като постижение и печалба! Никакъв проблем!